Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, akik nagyon csúnyának és ocsmánynak tartjátok magatokat, kb így néztek ki?
Fiúk és lányok egyaránt vannak, akik állandóan a külsejükkel vannak elfoglalva, és azt hozzák fel kifogásnak, hogy azért nincs párjuk. (különösen némely pacák hisztizik ezen, ami szánalmas, mert még a nőknél valahol érthető, hogy ki vannak a külsejük miatt, de a pacákoknál... no comment.) Szerintem ez kifogás, mert ha valaki minimum átlagos külsővel rendelkezik egészen biztos, hogy talál magának valakit, ha van hozzá megfelelő stílusa.
Hogy legyen némi viszonyítási alap, mutatnék egy képet. Inkább úgy döntöttem, hogy kifejezetten valódi csúnya embereket nem linkelnék ide be, így is elég bajuk lehet, ezért más megoldást választottam. Ez bőven megteszi:
Ki az, aki így néz ki!? Ha igen, akkor jogos az önkritika, ilyen csúnya emberrel soha az életben nem fog összejönni senki, de még munkát sem hiszem, hogy kap, mert félnek tőle az emberek.
Most komolyan mondjátok, vagy csak hülyéskedtek!?
Komoly válaszokat kérek.
Én egyáltalán nem vagyok annyira csúnya,sőt csúnyának se mondanám magam,de akkor sem kaptam esélyt soha egy nőtől sem,még egy randira,beszélgetésre sem...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!