Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak akik rondának tartjátok magatokat, hogy néztek ki?
Komolyan nem tudom elképzelni mi ez az extrém nagy rondaság, amiről beszéltek, amiért egy nő se néz rátok.
Vagy ha akartok, küldhettek privátban képet és kifejtem az ŐSZINTE VÉLEMÉNYEMET. :)
Azt írta, nem nézek ki rosszul csak nem jövök be neki ezért meg azért... :D
Kedves kérdező, ez gyakorlatilag ugyanazt jelenti csak cukormázzal. ;)
Rosszul.
Nem hiszem, hogy lesz olyan bolond aki majd neked képet küld. :D
Sokszor, aki rondának tartja magát az nem is ronda, csak bizonyos emberek elhitették vele azt:
- rossz társaság, ahol a jóképű álomherceget várják, az átlagos arcút pedig lerondázzák, ami milyen jó buli
- társkereső, ahol a nők max 5 jóképű férfival beszélgetnek, így az átlagos arcú rondának fogja gondolni magát, mivel senki nem ír vissza
- utcán/buszon próbál szemezni nőkkel, de a nők észre sem veszik, mondjuk azért, mert éppen agyalnak valamin és nem figyelnek oda
Sok-sok piros akne teljesen az arcon, de főleg az oldalán és a nyakrészen :D Ez azért elég ok, nem?
De még ennek ellenére sem vagyok a nyivákolóbrigád tagja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!