Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ennyire nehéz?

Figyelt kérdés
Manapság látom, hogy a társkeresőn egyre több az olyan nő/hölgy akiknek gyereke van. És így keresnek kapcsolatot. De nagyon nehezen találnak, ennek mi az oka?

2016. jan. 9. 12:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%

Nem jönnék össze gyermekkel rendelkező nővel. Okok:

1. Eleve nem érzem magam késznek egy gyerekre, annak nevelésére. Anyagiakról nem is beszélve. Először egy kicsike játék, aztán egy új telefon, aztán egy új autó. Én meg gürizzek napi 25 (!) órában.

2. Egy nő mellé kapok egy bónusz gyereket is, aki mellett meg lenne kötve a kezünk. Nem mehetnénk el sehová kettesben, mert mindig ott lenne a gyerek, mint gond. Ha el is lenne passzolva, fél napnál akkor sem tudnánk kettesben több időt együtt tölteni.

3. Apuka igényt tart a gyermek meglátogatására, vagy éppen elviszi pár napra magához. Hát akkor most vagy az enyémnek számít a gyerek, akit ketten nevelhetünk, vagy a páromé és az apukáé, oszt' akkor meg én esek ki a szórásból. Döntsük már el!

4. Apuka rokonai, nagymami, nagypapi is igényt tart az unokára. Hétvégén, amikor nyugtot szeretnék otthonra, tűrjem el, hogy péntektől vasárnapig folyton valaki mindig a gyerekre lenne kíváncsi? Mi lenne a házunkból, lakásunkból? Átjáróház?

5. A gyermek lelkivilága: ugyebár hiába tennék meg mindent a gyerekért, hiába járnék folyton a kedvében, hiába vállalnám a pót-apuka szerepét, ha egyszer ő nem tud megbarátkozni velem ("te nem vagy az apám, te nem parancsolsz nekem", és a többi). Akkor tehát minek erőltessem a gyerekkel való jópofizást?

Mondjon valaki egyetlenegy előnyt egy kisgyerekkel rendelkező anyukáról, hogy miért is lenne nekem profitáló, ha összejönnék vele. A válaszom: NEM! Ettől eltekintve biztos vannak olyan férfiak, akiknek ne lenne gond.

2016. jan. 9. 13:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Azért én azt tapasztalom h sok pasi is van akit nem zavar a gyerek.

Meg az h felelötlenűl szűlt gyereket,ezt se kéne általánosítani. Van h az apa egy ba.om! Jogtok meng nincs elítélni,meg senki nem tart a fejetekhez piztojt h ugyan fogadd el a gyereket!

Én megértem azt is ha valaki nem tudja elfogadni.

Meg az ilyen duma h kselejtezet anyuka,na aki ezt írta őt kéne kiselejtezni. 😉

2016. jan. 9. 14:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyébként attól, hogy fiatal, gyermektelen férfi vagy nő nem tudná elfogadni a másikat gyerekkel, az egy dolog. Van olyan szintén gyerekes apuka/anyuka, aki viszont eltudja fogadni a másikat ezzel együtt is. Miért ne járhatna a boldogság annak is, aki egyszer már vakvágányra futott?
2016. jan. 9. 14:51
 14/14 anonim ***** válasza:
12# ha megnyugtatlak, engem már kiselejteztek:) mint írtam a 9kommentembe hogy egyszer megpróbáltam meghódítani egy ilyen anyukát, elfogadtam volna a gyerekét (tesoimnak vannak gyetekei, szinte elöttem nöldögélnek szoval nem volna idegen a gyerek nevelgetés) csak aztán az anyukácska talált egy nálam jobb pasit. (halkan megjegyezném higy ma már nem olyan nagy a szerelem köztük)
2016. jan. 9. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!