Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik 25 fölött találkoztak a párjukkal: hol ismerkedtetek meg?
Figyelt kérdés
Meséljetek sikersztörténeteket :).
Nemért, korért, élethelyzetért is hálás vagyok. Kell valami pozitív a napomba :)!
2016. jan. 8. 14:24
1/4 anonim válasza:
Nekem pl neten is sikerult.Meg jarok ilyen turazos klubba is ,ott osszebaratkoztam egy 50 koruli hazasparral,akik egyszer elhoztak a lanyukat is magukkal,na vele is sikerult osszejonni:)
2/4 anonim válasza:
Munkahelyen.
Egy konferenciát tartott a cégünknél, mert az ő cégével szerződésünk van. Egy céges buli keretén belül kerültünk egymáshoz közelebb. Egyre többet találkoztunk, a 2 cég miatt, és végül összejöttünk. :) Júliusban lesz az esküvőnk. :)
Én 25N, Ő 31F.
3/4 anonim válasza:
Eddig csak a neten jött össze valami.
4/4 anonim válasza:
3 éve épp velencei tavat bringáztam körbe amikor egy tökéletes seggű csaj elsuhant mellettem, na én a tüdőmet majd kiköptem, ziháltam, izzadtam, majdnem mentőt hívtam, de utolértem... azóta van egy kisfiunk is.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!