Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtetek meg már itt lánnyal/fiúval, akivel hosszabb ideig nagyon jól alakultak a dolgok, megértettétek egymást, a vonzalom is megvolt, de aztán mégis elmaradtatok egymástól? Ha igen, miért? 23L
Igen volt.
Hogy miért szakadt meg? Sokrétű, sok apróság amit nem lehetett összegyeztetni
Volt, igen. Aztán egyszer rettenetesen megsértett.
23/F
Igen, történt már ilyen.
Nem olyan volt, mint amilyennek megismertem.
Igen.
Rájöttem,hogy bár megszerettem,de nem tudom miért,viszont akkor se passzolnánk össze,csak olyankor jött,mikor meg voltam zuhanva.
Tekintve,hogy ő inkább csak kötetlen kapcsolatot akart volna,nem hiszem,hogy annyira szomorú lett volna.
Bár nem ezt mondta...
Viszont mindent elmondtam őszintén,szóval nem hitegettem.
Igen, egy bp-i csajt elhívtam kávézni, kérdései voltak továbbtanulással kapcsolatban.
Hogy ő engem vonzónak talált-e, azt nem tudom, nem is különösebben érdekelt, volt barátnőm, ez tényleg csak egy laza beszélgetés volt, és egyszerűbb volt személyesen, mint chaten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!