Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hol ismerkedtetek meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hol ismerkedtetek meg a párotokkal?

Figyelt kérdés
Milyen körülmények között, és kb mennyi időbe telt, míg beleszerettetek?

2015. nov. 28. 23:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Youtube-on, kb fel evig ismerkedtunk, vegul idekoltozott hozzam. Azota o a ferjem.😍

Rogton beleszerettem, bar kicsit felelmetes volt kezdetben, mert egyikunk sem tudta, hogy a masik valoban letezik-e, nemcsak atveres 😊

2015. nov. 28. 23:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Körülmények nehezek, még keresem :) 19f
2015. nov. 28. 23:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Sehol.
2015. nov. 28. 23:15
 4/8 anonim ***** válasza:

#1 És ez kit érdekel?!

Az egyetemen ismerkedtünk meg. 4 év után jöttünk össze, előtte mindketten kapcsolatban voltunk. Vége lett, felmerült az ötlet, hogy talán együtt kéne, és nagyon hamar egymásba szerettünk.

2015. nov. 28. 23:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Álmomban.
2015. nov. 28. 23:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Tinderen. 2 napig beszélgettünk cseten, aztán találkoztunk. Az első randi is fura volt, mert 12 óra melóból jöttem, vagyis ő jött a munkahelyem elé, ezért nem volt kérdés, hogy enni megyünk. Éttermeztünk, és amikor a saját részemet akartam fizetni, nem hagyta, pedig nem olyan pici összegről volt szó :). Aztán éjszaka közepén kipokrócoztunk a Gellért-hegyre. Úgy egy hét után zúgtunk egymásba, amikor elmentünk Agárdra fürödni. :)
2015. nov. 29. 07:54
 7/8 anonim ***** válasza:

1: Ne lopd a szövegem :D

Még sehol sem sikerült ráakadnom a páromra, pedig nagyon sok helyen próbálkoztam már. Az elutasítás oka mindig ugyan az, alacsony vagyok és ocsmány! Ezt egyik lány sem képes tolerálni. Sajnos így 29 évesen sem jött össze még egy randi sem.

2015. nov. 29. 12:05
 8/8 anonim válasza:
A helyibusz járaton láttam először aztán bejött az iskolánkba egyik barátnőéhez és aznap már beszéltem vele. Facebookon is bejelöltem és szeptemberben szerettünk egymásba és október 25.-én mondtuk ki egymásnak hogy járjunk. 14/F
2015. nov. 30. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!