Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet barátnője olyan fiúnak, aki nem áll ki magáért és inkább tűri hallgat?
Figyelt kérdés
2016. jan. 7. 15:50
2/5 anonim válasza:
Lehet, de ha kifog egy olyan nőt, aki a fejére nő, előbb-utóbb valamilyen betegség formájában jelentkezik nála, hogy sokat tűr.
3/5 anonim válasza:
Igen és a 2.-nak igaza van. Gyakorlatilag én olyan vagyok amilyent te leírtál és bizony amikor volt kapcsolatom, belebetegedtem, hogy azt csinál amit akar.
4/5 anonim válasza:
gyakorolj, ez fontos.
nem jellemhiba, nem örök tényező. a te érdeked, hogy ne maradj így. nem kell bántani másokat, csak mondd, ami van, ne azon töprengj, hogy be tudod-e így rendezni az életed. ha nem fejezed ki magad, sose leszel elégedett.
5/5 anonim válasza:
Ha jóképű, akkor bármilyen belső tulajdonsággal lesz egy férfinek barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!