Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs baráti köröm milliószor nehezebb a társkeresés?
Otthonülős típus vagyok. Csak néhány barátom van, és csak havonta/évente találkozom velük, mivel külföldön élnek. Szóval nincsen társaságom. Az egyetemi évfolyamtársaimmal am. jóban vagyok, de nekik már mindnek megvan a saját baráti köre, és a nagy részüknek párja is van, akit a baráti köréből talált. Nekem viszont nincs ilyen, mivel tizenéves koromban nagyon visszahúzódó voltam, így nem kerültem be semmilyen körbe. Most meg már hiába vagyok nyitottabb, mindenkinek megvan a saját társasága. Na és ezek után nem könnyű barátnőt találnom. Mert hiába mondják, hogy járjak el többet társaságba, ha egyszer nincs kivel.
Egyébként nem vagyok egy elveszett ember, külsőre jól nézek ki, és rengeteg célom tervem van az életben, biztos háttérrel rendelkezem, nyugodt és békés temperamentumom van, ha lenne párom nem lógnék a nyakán és soha nem lennék féltékeny, mivel már megszoktam a magányt és egész jól viselem.
Azt látom,h a kevésbé jó adottsággal rendelkező férfiak,akiknek van baráti körük, sokkal könnyebben találnak párt.
Én is itt tartottam ennyi idősen...és most is :( Sajnos, aki iskola után egyedül marad az így járt, nehéz bekerülni egy jó társaságba.
A nők pedig ismerősön keresztül szeretnek ismerkedni. Lehet próbálkozni utcán/buszon/kávézóban, de amennyire én láttam a nők nem nagyon szeretik, ha egy idegen csak úgy leszólítja őket ismerkedési szándékkal, ami valahol érthető. Igaz nem vagyok jóképű sem.
Társkereső is létezik, de nem ajánlom, mert csak az önbizalmad rombolod vele.
A kérdésedre válaszolva, igen, sokkal nehezebb a társkeresés, szóval kereshetsz valami hobbit magadnak, hátha ott.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!