Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki ilyen mint én, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki ilyen mint én, hogy talál párt?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, már egy ideje párt keresek aki hozzám illik. Akik a környezetemben vannak, velem egykorú fiúk, ők kedvelnek, talán szeretnek is, de ők mind csak barátkozni szeretnének velem valami miatt. Én meg barátkozni nem nagyon akarok. Próbálok társaságba járni, de ott szinte csak olyan emberek vannak akik teljesen mások mint én... Mert nagyon zárkózott vagyok, kissé különc, különbözöm a többiektől és ez nehéz így nagyon. Szeretek félrevonulni, elmerülni a gondolataimban, nem is bírom a sok ember társaságát igazán. Valaki olyat keresnék aki hozzám hasonló, de aki meg ilyen az nem nagyon jár társaságba, mert nem érzi jól magát sok ember között, inkább az 1-2 ember társaságát szereti.

Így maradt az internet, gondoltam itt megpróbálom. Regisztráltam társkeresőre, tettem fel képet magamról. 24 éves vagyok és nem vagyok csúnya, szóval jöttek rendesen a levelek, engem viszont az zavart, hogy szinte mind 30 évnél idősebbektől jött. Én meg korombeli párt szeretnék, mert vele tudnám jól érezni magam. Ez után nem igazán tudom hol lehet olyan társaságot találni ahol találkozhatnék olyanokkal akikkel jól ki tudnék jönni.

2016. jan. 3. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Miben merül ki a különcséged? Azon kívül persze, amiket leírtál.

21/F

2016. jan. 3. 17:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Röviden: akiknek tetszel azok neked nem tetszenek.

És még nem volt olyan aki igazán tetszett volna.

Ha jól nézel ki tételezzük fel, tényleg jól nézel ki, akkor a nagyképű műmájer pasik biztosan kezdeményeznének, vagy csak nem találnak sehol.

A másik réteg aki meg lehet h neked is tetszene az meg nem mer, vagy azért nem mer mert semmi jelét nem mutatod a kölcsönös tetszésnek, vagy túl jó nőnek tartanak.

2016. jan. 3. 17:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Fene tudja. Én is így vagyok csak a vonal másik oldalán. Én is általában idős/egzisztenciálisan lecsúszott/max. közepes külsejű nőktől kapok érdeklődést, de nem tudom ehessgetni azt a gondolatot, hogy "utolsó vonat" lennék ebben az esetben. Őket max. kihasználni lenne "jó", de nem vagyok olyan típus. így is rossz ha belekeveredem :(
2016. jan. 3. 17:13
 4/6 anonim ***** válasza:
81%

Már másnak is írtam hasonló kérdésre választ. Neked csak megismételni tudom, miért nem te keresgetsz a társkeresőn és írsz rá egy szimpatikus adatlap tulajdonosára??? Te tudod milyen pasit keresel, nézd át az adatlapokat, és arra írj rá aki tettszik bemutatkozás alapján.

30 on felülieket felejtsd el én 33 vagyok, úgy gondolom nehezen tudnék elképzelni egy 26-27 alattival komoly kapcsolatot. Aki ennyivel fiatalabbra ráír tuti sexre hajt, mert azért 10 év korkülönbség , gondolkodásmódban , viselkedésben, nagyon nagy.

2016. jan. 3. 17:29
 5/6 anonim ***** válasza:

A 30+ éves fószerek jó része szinte mindenkire ráír a neten 14-99 évig, hátha egyszer kapás lesz... Szóval, ők nem számítanak.

Az viszont már elgondolkodtatóbb, hogy a 24-30as korosztály férfi tagjai miért nem írnak neked. Mivel netes társkeresőről van szó, ezért itt elsősorban a külsőddel/fényképeddel lehet baj. Ezt a teóriát támasztja alá az is, hogy a kortárs srácok is inkább csak barátkozni akarnak veled. Ha jól néznél ki, akkor éppen fordítva lenne a probléma: minden fiú barátod rád nyomulna előbb-utóbb.

De ugyebár ezt a teóriát kép nélkül nem lehet eldönteni...

27F

2016. jan. 3. 18:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha pest megyei vagy írj! :)
2016. jan. 3. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!