Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasi lekoptató módszerekkel találkoztatok már?
Ezekhez még csatolnám a:
- A húgod vagyok
Szöveget
Aki előjön a miért nem kérdéssel, az megérdemli bármit is kap tőletek.
Utolsónak igaza van, ha a srác bolond, meg értetlen, esetleg bunkó is, akkor nyilván megérdemli, hogy kapja az ívet.
Ha viszont én összeszedem magam, odamegyek a nőhöz és normálisan beszélgetést kezdeményezek, akkor igenis elvárom, hogy ő is megtiszteljen egy normális "nem"-el - amit nyilván tiszteletben tartok, és már nem is zavarom tovább. Ha a századik vagyok, akkor is! Mert ha én képes vagyok a századik elutasítást is a helyén kezelni, és mindenkihez ugyanolyan kedvesen odamenni, akkor a másik féltől is elvárható, hogy normálisan utasítson vissza, nem?
Előző, igen tiszteletre méltó a hozzáállásod, sajnos ritka az ilyen.
A napokban jártam úgy, hogy meghívtak egy péntek esti programra (FB-én ment a beszélgetés), amire nem-et mondtam. Utána jött a "miért nem". Mondtam, hogy nincs kedvem. Nem hinném, hogy egy soha nem látott alaknak indokolni kéne vagy magyarázkodni. Faggatott tovább. Kiléptem.
Később vissza, és mindennek elhordott az üzeneteiben közben.
fiatal lányok szülökre fogják...meg a tanulásra
mások a munkára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!