Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasi lekoptató módszerekkel találkoztatok már?
- Bocs, de nem csípem a gyilkosokat (húsevőket).
- Nem akarom tönkre tenni a barátságuknak, szóval hagyjuk ezt....
- Jó lenne, de az ikrek nem passzolnak a skorpiókhoz, bocs.
- Anyám megöl, ha hazaviszek egy nem hívőt.
- Nem akarok kibukottal kezdeni, még a végén lehúzol magadhoz (mondja az, aki szerint azért melegszik a kaja a mikróban, mert forog a tányér...)
Ezek a legjobbak, a többi az a szokásos "bocs van barátom" szöveget tolta.
Az nem fordul meg a fejekben, hogy esetleg tényleg van barátja annak, aki ezt mondja.
És a "leszbikus vagyok", azt se hiszitek el?
Sajnos, volt sok fajta elutasításban már részem. A hagyományos elutasításokat inkább le se írom, de itt van pár önbizalom romboló emlék:
"Bottal se nyúlnék hozzád!"
"Néztél már tükörbe?!"
"Nézz már magadra!"
"Ezt ugye te se gondoltad komolyan?!"
Nem kell magyarázni. Elég lenne annyi, hogy bocsi, nem vagy az esetem. Ennyi.
De nem, mert a drága hölgyeknek hazudni és/vagy bunkózni kell, mert az milyen jó parti és este lehet a barátnőcsikkel röhögni rajta.
Szinte mindent leírtak előttem. Hát nem túl kreatívak a nők, őszintén szólva. :D De nézzük csak, eddig én miket kaptam a képembe:
— Túlságosan jó vagy hozzám. (Többször elhívtam programokra, kipártoltam a "gonosz" családja ellen stb.)
— Megfojtasz a rajongásoddal. (Napi két SMS-sel tényleg egy megszállott fanatikus állat lehettem.)
— Előtted a jövő, nem szabad ilyen senkiházi nőnél leragadnod. (Azóta lediplomázott, három nyelven folyékonyan beszél, és az USA-t járja. Előttem meg a jövő, aha! :D)
— A távolság gátat szabna a mi kapcsolatunknak. (Ja, kb. 40 km! Később örömömre összejött egy 260 km-re lakó sráccal.)
— Maradjunk csak barátok, mindig számítani szeretnék rád. (NEM! :D)
— Én nem felelek meg neked. (Hm, így évek múltán visszagondolva rád? Még szép! :D)
— Irigyelni fogom a barátnődet. (Hát irigyeld is, retekszisz! :D)
— stb.
A trágár, durva, agresszív lekoptatásokat most nem volt kedvem felsorolgatni. És akkor higgyem el azt, hogy a nők nem hazugok, ááá... :DDD
Nem tudom mit vagytok ugy kiakadva. Tanuljatok meg elviselni a nemet.
De valoszinuleg egy nemmel nem ernetek be, mert akkor jon a "de miert nem probaljuk meg" szoveg... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!