Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a jó ismerkedési módszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó ismerkedési módszer introveráltaknak?

Figyelt kérdés
2016. jan. 4. 10:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Válj nyitottabbá, az introvertáltság legtöbbször csak kifogás.
2016. jan. 5. 12:14
 12/14 A kérdező kommentje:

Már vártam egy ilyen választ,ami gyakorlatilag nem ad tanácsot,csak azt hogy legyek más.

Van olyan kaja,amit nem szeretsz? Hát szeresd. Ez kb ilyen tanács volt.

2016. jan. 5. 12:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Honnan tudnám, ha még nem is kóstoltam? :) Én is introvertált vagyok alapból, mégsem zárkózom be állandóan a szobámba, hanem egyre többször - még ha elsőre kellemetlen is néha - ráveszem magam, hogy társaságba menjek. És megtanultam élvezni :)
2016. jan. 5. 13:07
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom,hogy mit értesz szórakozás alatt,de azért bizonyos helyekre én is el szoktam járni,viszont van,ahova nincs kedvem. Pl: diszkóba,bárokba,bálokba nem járok és nem az én világom. Voltam,de köszönöm,nem..

Járok hobbimmal kapcsolatos csoportba,de jellemzően nálam idősebb korosztály vesz rész rajtuk.

Illetve,az hogy elmegyek egyedül pár közeli rendezvényre,nem növeli az esélyeimet...

2016. jan. 5. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!