Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a jó ismerkedési módszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó ismerkedési módszer introveráltaknak?

Figyelt kérdés
2016. jan. 4. 10:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

En itt ismertem meg az oldalon a paromat. Sajnos eliben egyaltalan nem megy az ismerkedes a zarkozottsagom miatt. Mire kinyilnek, addigra ramunnak, beskatulyaznak.

A tarskeresok meg a huspiac jelleguk miatt nem jottek be es a ferfiak nagy resze nagyon furcsa volt-legalabbis akik megtalaltak.

Ciki, vagy nem ciki nekem a gyk jott be egyedul :)

21/L

2016. jan. 4. 10:09
 2/14 A kérdező kommentje:

Nekem az a bajom,hogy hiába vagyok társkeresőn,ha nem tudom mit írjak és hogyan kezdjem, olyan erőltetett az egész,ezért ha mégis írtam valakire,akkor viszonylag hamar találkozót beszéltem meg,hogy ne sablonos dolgokat kérdezzek,de ott ugyanúgy nem tudtam lazán viselkedni..

Szóval valami olyan lenne jó,ahol nem ez a fő téma,csak közben megismerhetjük egymást.

2016. jan. 4. 10:46
 3/14 anonim ***** válasza:
Az internet. Az egyetlen hely ahol írásban hagynak érvényesülni és így jól, szórakoztatóan és szimpatikusan tudom előadni magam, ami élőben nem nagyon sikerülne elsőre. Az a "csel" hogy mire élőben kelljen találkozni addigra megkedveljen annyira, hogy ne zavarja a bortányos öltözködésem (óccó vaczak kínái, meg 30 éves örökölt bőrkabát) meg az hogy az első találkozáskor nagyon nem megy a folyékony kommunikáció :( Meg az egész hatásom olyan... mintha gonosz lennék vagy valami ilyesmi. Pedig nem vagyok az, csak az egyik felem.
2016. jan. 4. 10:51
 4/14 anonim ***** válasza:
Internet.
2016. jan. 4. 12:08
 5/14 anonim ***** válasza:
Ne társkeresőzz, mert az nagyon erőltetett... Beszélgess emberekkel itt, chat.hu-n vagy akár ismeretlenek.me-n. Én az utóbbin ismertem meg a szerelmem. Már az első beszélgetésnél meg volt a szikra.
2016. jan. 4. 12:09
 6/14 anonim ***** válasza:
cset pont hút nem ajánlom. Ostoba tizenévesek dühöngője, sajnos nagyon primitív a színvonal, főleg a nyílt szobákban. Folyamatosan az megy, hogy a csajokat molesztálja pár kanos 14 éves.
2016. jan. 4. 12:14
 7/14 anonim ***** válasza:

Tényleg egy szemétdomb az a hely, de néha gyémántot is találni. Én ismertem már meg ott nagyon értelmes lányok. Nyilván lányként más a helyzet, mert sok szexmániás farokmutogató zaklatja őket.

2016. jan. 4. 12:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Én tavaly nyáron jártam fent, a színvonal meghökkentően primitív volt. Pár perc alatt már unalmas volt, hogy végig csak a kiskamaszok lengették a bránert, hogy "hö dugnám" meg "hö mész zuhanyozn xy? Hö megyek én is majd lesz ott más is hö" - de ezt ennél undorítóbb stílusban és sokkal rosszabb helyesírással kell elképzelni. Éjjel meg abszolút elszabadul a káosz.
2016. jan. 4. 12:33
 9/14 anonim ***** válasza:

Internet,fórum,különböző csoportok.

Lehet cseten is ismerkedni!

Van olyan ismerősöm aki társkeresőn talált barátokat,később társat,van aki cseten talált barátokat,társat.

szerencsén múlik az egész

Sok sikert és szerencsét kívánok!

2016. jan. 4. 15:16
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszik.. hmm,meglátom, de nem sok chat-es oldalt ismerek,főleg,ami felnőttebbeknek való.
2016. jan. 4. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!