Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó ismerkedési módszer introveráltaknak?
En itt ismertem meg az oldalon a paromat. Sajnos eliben egyaltalan nem megy az ismerkedes a zarkozottsagom miatt. Mire kinyilnek, addigra ramunnak, beskatulyaznak.
A tarskeresok meg a huspiac jelleguk miatt nem jottek be es a ferfiak nagy resze nagyon furcsa volt-legalabbis akik megtalaltak.
Ciki, vagy nem ciki nekem a gyk jott be egyedul :)
21/L
Nekem az a bajom,hogy hiába vagyok társkeresőn,ha nem tudom mit írjak és hogyan kezdjem, olyan erőltetett az egész,ezért ha mégis írtam valakire,akkor viszonylag hamar találkozót beszéltem meg,hogy ne sablonos dolgokat kérdezzek,de ott ugyanúgy nem tudtam lazán viselkedni..
Szóval valami olyan lenne jó,ahol nem ez a fő téma,csak közben megismerhetjük egymást.
Tényleg egy szemétdomb az a hely, de néha gyémántot is találni. Én ismertem már meg ott nagyon értelmes lányok. Nyilván lányként más a helyzet, mert sok szexmániás farokmutogató zaklatja őket.
Internet,fórum,különböző csoportok.
Lehet cseten is ismerkedni!
Van olyan ismerősöm aki társkeresőn talált barátokat,később társat,van aki cseten talált barátokat,társat.
szerencsén múlik az egész
Sok sikert és szerencsét kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!