Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok az emberek, akik a társkeresési hierarchia alján vannak, hogyan békülhetnek meg ezzel a tudattal?
Figyelt kérdés
Nyilván egy szerencsétlen adottságokkal megvert, nem túl vonzó embernek is ugyanúgy olyan párra lenne igénye, akihez vonzódik, mint egy szép/jóképű embernek, de valószínűleg csak magához hasonló, nem túl vonzó ellenkező neműeknél lesz esélye (akik szintén csak jobb híján adnak neki esélyt). Hogy lehet megbékélni a gondolattal, hogy az ember sosem lesz együtt olyannal, akiért igazán lángolna, és be kell érnie valakivel, aki csak "elmegy" a szemében, ha nem akar egyedül maradni?2016. jan. 3. 22:59
11/13 anonim válasza:
Attól, hogy egy nő nem túl vonzó még egyáltalán nem biztos, hogy esélyt ad. Én nem vagyok jóképű, nem is a gyönyörű nőkre hajtottam sosem, de azok a nők is a jóképűekre buktak.
Kérdésre válaszolva, az idő ezt elintézi. 5-6 évvel ezelőtt borzasztóan boldogtalan voltam, hacsak arra gondoltam, hogy minden nő visszautasított, akinél próbálkoztam.
Manapság nem tud érdekelni. Odamegyek, kezdeményezek, aztán lekoptat és ennyi volt.
12/13 anonim válasza:
Sehogy. Ezzel nem lehet megbékélni, meg elfogadni, küzdeni kell! Sikerem még nekem se volt, de azért nem adom fel. Olyan ez mint a lottó, bármikor bejöhet. :D De ha nem játszunk, feladjuk, akkor ugye nem is nyerhetünk semmit.
13/13 anonim válasza:
Miért nem az a kérdés, hogy hogy birkózz meg a tudattal, hogy csak olyan ember jön össze veled, aki nem akar egyedül maradni? Bárhogy néz is ki, aki leáll veled, annak csak azért kellesz, mert nem talál jobbat és be kell érnie veled?
Vagy neked járna lángolás, másnak nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!