Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki érzi úgy még rajtam kívül, hogy elege van a reménytelen ismerkedésből?
Én.
Mindig az van hogy elkezdek valakivel beszélgetni itt a neten, aztán egyszer csak abbamarad. Mindig csak én vagyok az aki keresi a másikat. Úgy látszik ennyira unalmas vagyok...
Nekem nagyon,szóval nem is érdekel már többé igazán a dolog. :)
24/F
Nekem csak a komolyabb kapcsolat kereséséből van elegem. Sem élőben, sem neten nem találkoztam olyan lánnyal, aki elég megbízható és okos lenne.
Persze, lazább dologra sok embert találtam, de akivel valóban eltudnám képzelni a dolgokat, egyet sem. A külsővel nem voltak gondok, a duci lányok kifejezetten bejönnek, így már csak barátságot keresek extrákkal.
Talán még januárban próbálkozom, hátha találok egy aranyos lányt, utána viszont maximálisan az egyéb dolgaimra koncentrálok.
"de aztán vagy a távolság áll közénk"
Ne fogd a távolságra. A távolság nem lehet akadály. Valószínűleg nem jöttetek be egymásnak kölcsönösen. Ha a távolságnak bármi szerepe lenne akkor mi se lennénk együtt, pedig már 7 éve szeretjük egymást és most már évek óta együtt is élünk. Igaz, nekünk csak 220 km volt, de olyat is ismerek akiknél 5000 km.
Egyébként pontosan tudom mit éreztek mert én is igy voltam vele évekig, de aztán nem foglalkoztam vele ilyen görcsösen csak felmentem valamiért chatre. Se előtte se utána nem jártunk chatre, csak valamiért azokban a hetekben unatkoztunk mindketten és mindkettőnk úgy gondolta hogy a chaten üti el az idejét. És milyen jól tettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!