Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire reménytelen, hogy barátom legyen? 18/L
Figyelt kérdés
Annyira szeretném, ha valaki mellettem lenne, de még barátom sem volt. Nem hinném, hogy nagyon a külsőmmel lenne gond, olyan átlagosnak mpndanám magam és fiatalabbnak nézek ki. Valószínűleg az a gond, hogy talán elég csendesnek tűnök elsőre és idő kell amíg feloldódok.2015. nov. 28. 14:28
3/15 anonim válasza:
Hát lehet az a baj, de nyugiiii. :) ne stresstelj rajta legyél picit közvetlenebb,nyitottabb. :) F
4/15 anonim válasza:
Ha valamit szeretnél > tenned kell érte. A gond, hogy te nem teszel érte. Nem az, hogy csendesebb vagy.
5/15 anonim válasza:
Hát, én is világ életemben a csodára vártam, mert sose tudnék odamenni senkihez csak úgy ismerkedni, flörtölgetni, és nem a félelem a legfőbb szempont. Inkább az, hogy baromira elvontnak érzem magam a legtöbb emberhez képest. Engem nem érdekelnek azok a témák, amik őket lázban tartják. Neten próbálj emberekkel beszélgetni, hátha találsz olyat, aki lelkileg hozzád illik. Én is belebotlottam már pár ilyen emberbe, de sajna egyikből se lett semmi.
6/15 opened paradise válasza:
Nem az. De pl. otthon ülve nehezebb,hacsak nem neten.
7/15 A kérdező kommentje:
Nem ülök otthon, tegnap is buliztam.
2015. nov. 28. 15:51
8/15 anonim válasza:
Az ilyen lányok elég kelendőek pedig. Nem szoktak leszólítani, vagy bejelölni egyáltalán?
9/15 anonim válasza:
Ha akarsz ismerkedni, akkor írj rám.
Ha annyira mégsem akarsz ismerkedni, azzal meg is válaszolod magadnak a kérdésed.
10/15 MolotovPunk válasza:
18 évesen bőven ráérsz erre még.Fiatal vagy.
Megfogod találni az igazit előbb utóbb.
Persze lehet nem az első pasid lesz az,de lesz valakid. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!