Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire reménytelen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire reménytelen, hogy barátom legyen? 18/L

Figyelt kérdés
Annyira szeretném, ha valaki mellettem lenne, de még barátom sem volt. Nem hinném, hogy nagyon a külsőmmel lenne gond, olyan átlagosnak mpndanám magam és fiatalabbnak nézek ki. Valószínűleg az a gond, hogy talán elég csendesnek tűnök elsőre és idő kell amíg feloldódok.
2015. nov. 28. 14:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen ez a baj
2015. nov. 28. 14:30
 2/15 anonim ***** válasza:
nem reménytelen
2015. nov. 28. 14:33
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát lehet az a baj, de nyugiiii. :) ne stresstelj rajta legyél picit közvetlenebb,nyitottabb. :) F
2015. nov. 28. 14:40
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha valamit szeretnél > tenned kell érte. A gond, hogy te nem teszel érte. Nem az, hogy csendesebb vagy.
2015. nov. 28. 14:47
 5/15 anonim ***** válasza:
Hát, én is világ életemben a csodára vártam, mert sose tudnék odamenni senkihez csak úgy ismerkedni, flörtölgetni, és nem a félelem a legfőbb szempont. Inkább az, hogy baromira elvontnak érzem magam a legtöbb emberhez képest. Engem nem érdekelnek azok a témák, amik őket lázban tartják. Neten próbálj emberekkel beszélgetni, hátha találsz olyat, aki lelkileg hozzád illik. Én is belebotlottam már pár ilyen emberbe, de sajna egyikből se lett semmi.
2015. nov. 28. 14:54
 6/15 opened paradise ***** válasza:
Nem az. De pl. otthon ülve nehezebb,hacsak nem neten.
2015. nov. 28. 15:23
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem ülök otthon, tegnap is buliztam.
2015. nov. 28. 15:51
 8/15 anonim ***** válasza:
Az ilyen lányok elég kelendőek pedig. Nem szoktak leszólítani, vagy bejelölni egyáltalán?
2015. nov. 28. 16:06
 9/15 anonim ***** válasza:

Ha akarsz ismerkedni, akkor írj rám.

Ha annyira mégsem akarsz ismerkedni, azzal meg is válaszolod magadnak a kérdésed.

2015. nov. 28. 16:15
 10/15 MolotovPunk ***** válasza:

18 évesen bőven ráérsz erre még.Fiatal vagy.

Megfogod találni az igazit előbb utóbb.

Persze lehet nem az első pasid lesz az,de lesz valakid. :)

2015. nov. 28. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!