Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire reménytelen, hogy barátom legyen? 18/L
Figyelt kérdés
Annyira szeretném, ha valaki mellettem lenne, de még barátom sem volt. Nem hinném, hogy nagyon a külsőmmel lenne gond, olyan átlagosnak mpndanám magam és fiatalabbnak nézek ki. Valószínűleg az a gond, hogy talán elég csendesnek tűnök elsőre és idő kell amíg feloldódok.2015. nov. 28. 14:28
11/15 anonim válasza:
Szia.
Én is hasonló vagyok mint te, és írtam privátot, remélem válaszolsz :)
12/15 anonim válasza:
A görcsölés miatt reménytelen.Ezt a férfiak/fiúk is ugyanúgy megérzik,mint mi,nők.
22/N
13/15 anonim válasza:
Szerintem nem azzal van főként a baj ,hogy csöndes vagy.
Hanem ,hogy elutasító.
Sok nő/lány "sír" ,hogy nincs pasija ,de még a lehetőséget sem adják meg másoknak.
Ha te nem ez vagy akkor elnézést ,de én ezt szűrtem le a legtöbb esetben.
14/15 anonim válasza:
azt sem tudod eldönteni milyen vagy ezek szerint.
én pl valóban csendes vagyok félénk és időbe telik amíg megbízom valakiben és oldottan tudunk lenni.na de persze én nem is járok buliba.
és ahogy írták a mai átlag lánnyal az a baj hogy esélyt sem ad másoknak.
15/15 anonim válasza:
Csak lazan. Nem kell minden ismerkedesnek kapcsolattal vegzodnie. Mindenkinek van odakint valaki. Itt a tavasz, lehet menni csavarogni, ismerkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!