Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság tényleg így megy az ismerkedés?
Fent vagyok egy oldalon, ami NEM társkeresésre van, de mégis szoktak nekem írni. Ezzel nem is lenne baj, de az normális, hogy MINDEGYIK üzenet így néz ki: "Szia, hogy vagy?" Több oldalnyi ilyen üzenetem van már.
Bevallom nem igazán vagyok otthon a társkeresés témában, szóval ez tényleg így megy manapság, vagy ez valami rossz vicc? Én a rég nem látott kedves ismerőseimmel beszélek így. Akik ilyet írnak azok mit várnak amúgy? "Szia, jól." - kb ennyit tudok erre mondani. Én lennék ennyire analfabéta szociálisan?
Ez jobb lenne?
"szia, lattam hogy szepek a szemeid, komoly kapcsoaltra kellenenek. en eleg rossz allapotban vagyok, kicsit depresszios is mert mer evek ota keresgelek."
A szia, hogyvagy? uzenetek csak arra valok hogy ha megtetszik neked is a masik akkor irj vissza valami hasonlo melysegu dolgot es beinduljon a beszlegetes. Persze ha azt irod vissza hogy "jol kossz", az nem sokat segit senkinek.
Most szerinted kezdje úgy a levelet, hogy szia, ismerkedünk, vagy szia jössz d..gni?
Ez a szia, hogy vagy, egy kedves levelezési kezdés alapja. Igen, így kezdődik az egész.
Miért, te hogy kezdenéd?
# én is úgy vagyok mint a #2es. Érdeklődöm 1-2 általános kérdéssel a másik fél felé, és még csak válaszra sem méltat... Pedig kezdésképp ő írt rám! WTF?
Ez is olyan mint a lottó, 40 millió emberből kb 1 nyer.
Hát nem tudom, én csak a haverjaimmal meg a barátaimmal beszélek így. Meg esetleg: "Szia, mi újság?" vagy "Szia, hogy mennek a dolgok a -itt a lakhelyem-" Mintha legjobb barátok lennénk és a legutóbbi beszélgetésünket folytatnánk. Hát nem azért, de nem legeltettünk mi együtt libát, hogy így beszéljenek velem. Teszem hozzá ezt a 3 szót sem képes egyik sem helyesen leírni. Ez még mindig nem egy ismerkedős oldal.
Engem túlzotton nem izgat az ismerkedés téma, de ha akarok bárkitől bármit (tényleg bármit), akkor odateszem magam és írok valami értelmeset arról amit akarok, lehetőleg helyesírási hibák nélkül.
Egyszer kaptam egy olyat, hogy: "Szia. Járunk?" Erre gondoltam kifigurázom a stílusát és csak annyit válaszoltam: "Szia. Nem." Erre egy olyan szitokáradatot kaptam vissza, hogy nem tudtam sírjak vagy nevessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!