Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság tényleg így megy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság tényleg így megy az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Fent vagyok egy oldalon, ami NEM társkeresésre van, de mégis szoktak nekem írni. Ezzel nem is lenne baj, de az normális, hogy MINDEGYIK üzenet így néz ki: "Szia, hogy vagy?" Több oldalnyi ilyen üzenetem van már.

Bevallom nem igazán vagyok otthon a társkeresés témában, szóval ez tényleg így megy manapság, vagy ez valami rossz vicc? Én a rég nem látott kedves ismerőseimmel beszélek így. Akik ilyet írnak azok mit várnak amúgy? "Szia, jól." - kb ennyit tudok erre mondani. Én lennék ennyire analfabéta szociálisan?

2015. dec. 29. 21:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ez jobb lenne?

"szia, lattam hogy szepek a szemeid, komoly kapcsoaltra kellenenek. en eleg rossz allapotban vagyok, kicsit depresszios is mert mer evek ota keresgelek."

A szia, hogyvagy? uzenetek csak arra valok hogy ha megtetszik neked is a masik akkor irj vissza valami hasonlo melysegu dolgot es beinduljon a beszlegetes. Persze ha azt irod vissza hogy "jol kossz", az nem sokat segit senkinek.

2015. dec. 29. 21:40
 2/15 anonim ***** válasza:
Engem azért szoktak lecseszni, hogy túl sokat írok. Viszonylag hosszabb bemutatkozást és a kiszemelt hölggyel kapcsolatos kérdéseket teszek fel (helyesírási hibáktól mentesen) az első üzenetben. Erre még választ se szoktam kapni. Kezdek rájönni, hogy bármit teszek, az úgy is rossz lesz.
2015. dec. 29. 21:41
 3/15 anonim ***** válasza:

Most szerinted kezdje úgy a levelet, hogy szia, ismerkedünk, vagy szia jössz d..gni?

Ez a szia, hogy vagy, egy kedves levelezési kezdés alapja. Igen, így kezdődik az egész.

Miért, te hogy kezdenéd?

2015. dec. 29. 21:42
 4/15 anonim ***** válasza:

# én is úgy vagyok mint a #2es. Érdeklődöm 1-2 általános kérdéssel a másik fél felé, és még csak válaszra sem méltat... Pedig kezdésképp ő írt rám! WTF?

Ez is olyan mint a lottó, 40 millió emberből kb 1 nyer.

2015. dec. 29. 21:44
 5/15 anonim ***** válasza:
Ilyeneket én is szoktam kapni fészen. Én sem tudok velük mit kezdeni. Jól, köszin kívül semmit nem tudok válaszolni. Esetleg megkérdezem, h ismerjük egymást? Meg azt, h hogyan talált rám. Itt általában mintha a farkukra lépnék megszakad a beszélgetés. Pedig érdekelne tényleg, h beírnak egy L-t és az első 5-nek írnak akit feldob a rendszer, vagy nem tudom...
2015. dec. 29. 21:46
 6/15 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, én csak a haverjaimmal meg a barátaimmal beszélek így. Meg esetleg: "Szia, mi újság?" vagy "Szia, hogy mennek a dolgok a -itt a lakhelyem-" Mintha legjobb barátok lennénk és a legutóbbi beszélgetésünket folytatnánk. Hát nem azért, de nem legeltettünk mi együtt libát, hogy így beszéljenek velem. Teszem hozzá ezt a 3 szót sem képes egyik sem helyesen leírni. Ez még mindig nem egy ismerkedős oldal.

Engem túlzotton nem izgat az ismerkedés téma, de ha akarok bárkitől bármit (tényleg bármit), akkor odateszem magam és írok valami értelmeset arról amit akarok, lehetőleg helyesírási hibák nélkül.

Egyszer kaptam egy olyat, hogy: "Szia. Járunk?" Erre gondoltam kifigurázom a stílusát és csak annyit válaszoltam: "Szia. Nem." Erre egy olyan szitokáradatot kaptam vissza, hogy nem tudtam sírjak vagy nevessek.

2015. dec. 29. 21:51
 7/15 anonim ***** válasza:
Hát én facen még soha nem írtam így rá ismeretlen lányokra, meg se fordult a fejemben. Számomra meglepő, hogy valaki ennyi random levelet kap ott(vagy egyéb nem társkereső oldalon), nem gondoltam volna, hogy már itt tart az ismerkedés, úgy látszik le vagyok maradva. Egyenlőre csak társkeresőn szoktam ismerkedni, de ott is ha megtetszik egy lány, akkor valami egyedi(se nem hosszú, se nem rövid) üzenetet szoktam írni ami elindítja a beszélgetést, az esetek többségében erre válaszolni is szoktak. Csak simán egy "szia hogy vagy"-nak szerintem sincs sok értelme, erre tényleg nem nagyon lehet/érdemes mit válaszolni, mert kb. az jön le belőle, h az illető még arra se veszi a fáradtságot, hogy valami értelmeset írjon.
2015. dec. 29. 22:09
 8/15 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy a facebook-on kaptam őket. Vannak más oldalak is, amik nem ismerkedésre valók.
2015. dec. 29. 22:10
 9/15 A kérdező kommentje:
Gondolom azért írnak mert fotós van a családban és normális képeket csinál rólam. De amúgy nem gondolom magam olyan nagy számnak. Nem olyan sokat kapok, csak összegyűlnek az évek alatt, és azért tűnt fel mert mindegyik szóról szóra ugyanolyan.
2015. dec. 29. 22:12
 10/15 anonim ***** válasza:
Gondolom nekem reagált a fészes kommentel (5-ös). Amúgy hogy lehet helyesírásilag elrontani egy "Szia! Hogy vagy?" dolgot? Sziját ír helyette? Ennyire nem művelt az átlagnép?
2015. dec. 29. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!