Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt érti valaki? Miért nem válaszolnak?
szóval a helyzet az, hogy nem értem a nőket.. 20 éves elmúltam és egy éve még iskolás voltam, akkor ha beszéltem itt lányokkal akkor egy részük lelépett az után hogy megtudta, hogy még iskolás vagyok, ami nagyjából érthető is. mivel elég valószinű hogy nincs jövedelmem és még eltartanak.
Ez volt egy éve. Most van munkám több mint fél éve és szintén lelépnek, de csak az után, hogy megtudják hogy már dolgozom és jó munkám van...
Eddig én abban a hitben éltem, hogyha lesz munkám és önállósodok, ezek a problémák megszűnnek.. Na most akkor mivan?
Valaki érti ezt? vagy hasonló cipőben jár?
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!:)
20 evesen gaz lenne hogy nincs munkad? Nekem 19 evesen jott meg az eszem, 22 leszek mire (remenyeim szerint) lerakom az emeltet es kb. 26-28 øeszel mire vegzek az egyetemmel. Lolxd
Benned lehet a hiba, ugy ahogy bennem is
Első:
én úgy vettem észre az esetekből, hogy több az esélyem egy lánynál ha van munkám..
Második:
tudom ne itt próbálkozzak, de régebben elég sokat ismerkedtem neten, és érdekesnek tartom ahhoz hogy az unalmas eséimet ezzel töltsem
Én 18 vagyok, de nagyon nehezen tudnék azzal megbarátkozni, ha a barátom már dolgozna, kifejezetten kellemetlenül érezném magam tőle, szóval egyértelműen a sulit támogatom :D
2 évvel ezelőtt még annyira gyereknek éreztem magam, hogy attól is nagyon rossz érzésem lett, hogy a barátomnak van jogsija, utána pedig ahhoz kellett hozzászoknom, hogy egyetemista, szóval nálam elég egyértelmű, hogy kifejezetten frusztrálna, ha olyannal lennék együtt, aki már dolgozik, esetleg saját lakása is van, mert ezekkel a dolgokkal együtt sokkal előbb igénye lenne az összeköltözésre, én pedig nem bírnék jelenleg suli mellett dolgozni, ha mégis, akkor az egyetemre lenne jóval kevesebb esélyem, egyetemen pedig elsőévesként szívesebben tapasztalnám meg, hogy mennyi szabadidőm marad tanulás mellett, és csak másodévesként munkát vállalni, ha úgy van, azt pedig semmiképpen nem tűrném, hogy eltartsanak :)
"Eddig én abban a hitben éltem," - valszeg tévedtél.
Amit leírsz, az pont az ellenkezőjét bizonyítja, szóval máshol lehet a gond, nem a munkaviszonynál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!