Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem értem, nagyon nem. Ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, nagyon nem. Ő legalább érti magát?

Figyelt kérdés

Üdv. Szóval megismertem a neten furcsa körülmények között, egy igen kedves, szimpatikus leányzót. A körülmények egy adott játék, amit évek óta játszunk mind a ketten. De mi egymást csupán 2hónapja ismerjük, csak játszottunk párat együtt. Aztán ebből lett hosszas beszélgetés még játékon kívül, majd hajnalig tartó együtt játék, meg aztán elalvásig tartó beszélgetés. Sosem volt (btw 25éves vok), netes kapcsolatom, sohasem ismerkedtem a neten, most sem akartam, csak egyszerüen megkedveltem. De mind1 is, szóval folytatódott ott a dolog, hogy érdeklődött, megyek-e egy versenyre x idő múlva, mert látni szeretne. Aztán bevalottuk egymásnak, hogy kedveljük egymást, és mondta, hogy most már ő tényleg nagyon szeretne látni, és eljönne hozzám (van egy "pár" km közöttünk). Ebből pár napra rá lett is 1 tali, ami egész jól sült el, hál isten ő is gátlásos, így nem volt gáz az, hogy semmi sem történt a beszélgetésen kívül (eleve képtelen lennék rá, meg aztán taszított volna is, ha ő viszont akar vmi mást is). Aztán haza érkezvén történt 1 kis malőr, de ezen túl léptünk hamar. Folytatódott minden, mély beszélgetések, játék minden nap, aztán a következő találkozó, immáron másnap reggelig tartó, egy koncert keretében. Szintén nem történt semmi extra, 1kis fizikai kontakt, semmi egyéb. Tök jó volt, életemben ilyen jól nem éreztem még magam, pedig előtte azért éltem furcsa dolgokkal, így tudom mit jelent az, hogy extázis, meg eufória :) De nem ért a lány jelenlétébe semmi mindezidáig. Haza jöttünk, folytatódott, tökre megszerettem, és 1 adott pontig úgy tünt, hogy ő is nagyon kedvel engem, szép szavak cseréltek célpontot, tök jó volt minden. DE

Itt jegyezném meg, hogy ekkora már lebontotta a falat, ami körülöttem volt, és éreztettem vele, hogy nyert ügye van, hogy én imádom, már amennyire így lehet, és hogy szeretném vele komolyabban folytatni. Meanwhile 1 titkát is elmesélte, ami rányomja a bélyegét minden kapcsolatára. Szexuális téma, mondjuk úgy, hogy nem igazán kívánja, na. Ezt én nem fogtam fel úgy, mint probléma, elfogadtam, mert ha szeretem a kedves énjét, akkor szeretem azt is. Jár a csomag úgy együtt, úgy vok vele. De ő azt mondta, hogy nem, ezt fiú nem fogadhatja el így, és ez nem létezhet.

Azóta csak fékez, és fékez, már lassan ott járunk, hogy csak játszunk, mert miért ne, meg mert megszoktuk egymást már, de már nem ír olyanokat, már nem kedveskedik úgy, mint az előtt. :\ Én bele szerettem, és nem tudom feledni. Miért csinálja ezt? Azt mondta, hogy ő már nem tudja mit akar, akar-e kapcsolatot, össze van zavarodva, hogy türelmetlenné vált, és sajnálja. Szeretném megérteni mi zajlik benne, de nem tudom, és már félek kérdezni is ilyen ügyben, mert érzem, hogy fékezne, és már nem is szivesen beszél velem ezekről. :\ Lányok, mi lehet vele? Amit bevalott az lehetséges, hogy azért volt, hogy hátha kihátrálok, és nem csak azért, hogy tudjam mit vállalok? Lehetséges az, hogy csak nem akarja össze törni a szívem, de ő már tudja magában, hogy én velem nem kíván kapcsolatba lépni? Tudja, hogy gyenge vagyok, és, hogy össze törnék 1 picit, és butaságokat csinálnék esetleg, ha elszomorítana, és félek, hogy ezért halogat esetleg egy vallomást, hogy ő már lemondott 2önkről. Minden barátom aki részletesen ismeri az esetünket arra bíztat, hogy addig engedjem el, amíg tudom, és amíg nem lesz roszabb. De én nem tudom, és nem is akarom elengedni, kedvelem őt, úgy érzem, hogy rá vártam egész életemben. Nem akarok már tovább keresgélni, mikor végre találtam 1 lányt, aki nekem tökéletes, és nem akarok változtatni sem rajta. De türelmetlen vagyok, kérdésekkel teli, és válaszok sehol :\

Miért akart addig, amíg, és most miért nem? Mennyi köze lehet ennek ahoz, hogy egy ponton túl talán túl erősen éreztettem vele, hogy kedvelem, de nagyon? Mi a francot tehetnék? Tudom, hogy itt sem fogok válaszokat kapni az igazi kérdéseimre, de muszáj kiadnom magamból, teljesen kétségbe vagyok esve :S

2015. szept. 12. 05:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egy ilyen szerencsétlen nőszemély éljen inkább magának.
2015. szept. 12. 07:50
 2/11 Költőnő? ***** válasza:

sztem tökmindegy mit akart eddig. Ő nincs rendben magával és így hidd el; nem lesz rendben kapcsolatilag sem.

Mellesleg és halkan jegyzem meg; nekem is volt egy nagyon hasonló gondom. úgy kb majdnem 30 éves koromig. Akkor nem ebből, hanem egy másik okból kifolyólag elindult nálam egy pszichológiai, lelki fejlődés/változás, ami magával hozott sok pozitív dolgot párkapcsolati téren. egyrészt elmúlt a szexuális gond, mivel mentális eredetű volt. Másrészt meg nem úgy választok, mint rég.

Ezt csak azért írtam le, h lásd: összefüggenek ezek a dolgok.

2015. szept. 12. 08:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy közben mennyit segített rajtam, és, hogy megváltoztatta az életem. Hálával is tartozom neki. Szeretnék segíteni rajta, mert igen az a szexuális téma is lelki problema lehet segíteni rajta, és én szeretnék is neki segíteni. Csak nehez úgy, hogy látszólag magán sem próbál... Kerlek ne beszéljétek róla csúnyán, nem tudjátok milyen kedves, és segítőkész amúgy... Sok minden elrinthattam en is, én csak próbálok rájönni mit tegyek, hogy Közelebb kerhulhessek hozza újra:\
2015. szept. 12. 09:36
 4/11 A kérdező kommentje:

Na és most így gép elől, és nem telefonról...

Nem tudok aludni, mielőtt ismertem is nyugtatóra szorultam ilyen téren, mindig is szar alvó voltam. De mostanában már csak 2-3-4 órák jutnak, csak vele álmodom, vele fekszem, vele kelek. Nincs 10 másodpercem anélkül, hogy rá gondolnék...

Én nem tudom mihez kezdjek így, egy nap gondolok 15félét, volt már olyan, hogy leszarom az egészet, de nem vok rá képes. Keres ő is engem közben, keresi a társaságom, így hogy engedhetném el? Túl jó, túlontúl is tetszik ahoz, hogy engedjem menni, tovább állni, és majd azt halljam x idő után, hogy volt aki megbízott benne, kitartott, elfogadta, segített rajta, és most vele van. Én akarok ez az ember lenni :'(

2015. szept. 12. 09:46
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nagyon be van feszülbe a kis zexuális gondja miatt. Egy ilyen jellegű dogon nagyon nehéz felülemelkedni. Megijedt, hogy komolyobbra fordulhat a kapcsolatotok és sor kerülhet a szexre.

Próbálj türelmes lenni vele, ha kell neked. A szex szóba se jöjjön most egy ideig. Arra van szüksége, hogy lassan feloldódjon, adj neki időt, csak beijedt.

26/n

2015. szept. 12. 09:48
 6/11 Költőnő? ***** válasza:
én csúnyán beszéltem róla??
2015. szept. 12. 09:53
 7/11 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszi szépen, igen ezt szeretném én is, biztos pontként állni neki itt, hogy lássa, hogy rám számíthat, hátha majd rájön, hogy komolyan gondoltam minden szavam,és nem csak a szépet akartam tenni neki :(

Segített nekem ő sokat már, rengeteget, és érzem, hogy neki is szüksége lenne a segítségre, csak burkolja. Próbálok kitartó lenni, meg az is leszek, én már őt feledni nem tudom, csak türelmetlen vagyok ici-picit, kellenének újra a bíztató szavai, hogy nyugodni tudjak, de manapság elmaradoznak :\

2015. szept. 12. 09:56
 8/11 A kérdező kommentje:
elsőnek szólt leginkább, lenézően, degradálva beszélt róla, ami nem fair szerintem
2015. szept. 12. 09:57
 9/11 anonim ***** válasza:

Te nem tudod, hogy milyen egy olyan emberrel együtt élni, aki nem kívánja a szexet. Neki valószínűleg már van ebben tapasztalata, ezért fékez, ezért próbál kivonulni a kapcsolatból. Az kedves, hogy az első két randin örültél annak, hogy nem történt semmi köztetek, de 25 évesen előbb-utóbb többet szeretnél attól a nőtől, aki a barátnőd, vagy párod, vagy nevezzük bárhogy. Innentől kezdve pedig konfliktusok sorozata következne.

Ha segíteni akarsz neki, akkor el kell fogadnod őt ilyennek, és támogatnod kell abban, ha ő maga akar változni. Amíg ő nem akar, amíg neki ez így megfelelő, addig nem tudsz tenni semmit. (Segítő szakmában dolgozom elég rég óta, egyet megtanultam: akarata ellenére senkit nem lehet megmenteni)

De megértelek, jártam én is hasonló cipőben, 4 év levelezés, és másfél év kínlódás, sírás, elégedetlenkedés, vádaskodás után vetettem véget egy konfliktusokkal terhes kapcsolatnak. Megspórolhattam volna magamnak is, neki is, ha nincs bennem ez a "majd én segítek rajta", "majd én megmutatom, hogy én vagyok a kivétel" érzés.

2015. szept. 12. 10:07
 10/11 A kérdező kommentje:

Félre érted picit, nem feltétlenül akarok segíteni úgy, hogy változzon. Főleg nem akarata ellenére. :) Segíteni neki, hogy ha társra vágyik, én itt vagyok.

Nézd, én tényleg az a 1/100 vok, aki megvam akár szex nélkül is. Megvoltam sokáig, nem kevés barátnőm beszéltem le róla, mert korainak éreztem, nekem mindig is fontosabb volt az, hogy ők mit szeretnének, mit gondolnak, mint a saját igényeim. Mert amúgy azok nem is igazán vannak ilyen téren. Bár nem vagyok aszex, és persze kívánom én is, de fiú létemre rohadt ritkán, nekem fontosabb a lelkizés, éppen ezért érzem úgy, hogy nekem való. Volt már olyan b.nőm, aki minden nap azt akarta, rohadt kellemetlen volt nekem. Nem azt mondom, hogy kiegyeznék azzal, hogy sosem, de azzal sem, hogy vele nem lehetek együtt lelkileg. A 2. jobban bántana sokkal. Szerintem a szex témára vannak megoldások, arra, hogy én nem tudom elképzelni az életem nélküle viszont nem látok megoldást.

Pszichológusom szerint egyébként sok gyengédséggel, kitartással, és bizalommal idővel változni fog ez benne, mert ez ideiglenes lelki állapot szerinte, és változik idővel, ha megfelelő ember áll melette. De nem a változást erőltetem, hanem azt, hogy melette álhassak.

2015. szept. 12. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!