Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Te miét nem találsz párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te miét nem találsz párt magadnak? Mi szerinted a "fő" oka?

Figyelt kérdés
2015. dec. 29. 18:01
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Nem magam miatt. Nincs velem gond. Olyan helyen élek, ahol alig ismerek valakit, és ismerkedésre sincs módom. Messze laknak az emberek.
2015. dec. 29. 18:26
 12/40 anonim ***** válasza:

Lusta, elkényeztetett, öntelt, flegma, egoista férfi vagyok.

Pedig sok lány jóképűnek tart, rövid távú kapcsolatok össze is jöttek, hosszútávon viszont senki sem bírt még elviselni. Hát ez van.

2015. dec. 29. 18:27
 13/40 anonim ***** válasza:

ÖÖÖ nem tudom

Segíts rájönni :D

2015. dec. 29. 18:30
 14/40 anonim ***** válasza:
Valogatos vagyok, ez a fo ok, egyszeruen keves ember kelni fel az erdeklodesemet, keves akivel igazan egy hullamhosszon lennek. Hosszutavra tervezek, ezert aki a hosszutavu igenyeimnek, elkezpeleseimnek nem felel meg, azzal nem is kezdek kapcsolatba. Ezen kivul nem jarok nagyon tarsasagba.
2015. dec. 29. 18:34
 15/40 anonim ***** válasza:

Kicsit vékony vagyok,de az arcommal nincs gond,mondták már egy páran hogy helyes vagyok.

Nem szeretek bulizni,nem cigizek (valakinek ebből az jön le hogy nyomi vagyok pedig nem is).

De ápolt vagyok,normálisan öltözködök,mindig kedves vagyok egy beszélgetésnél nem térek át rögtön a szexre pár mondat után...nem értem hogy miért nem találok senkit :(

2015. dec. 29. 18:35
 16/40 anonim ***** válasza:
Most egy kicsit csalódott vagyok az utóbbi kapcsolatok miatt és nehezebben nyitok. Szerintem nincs velem különösebb gond, se külsőre, se belsőre, inkább csak a korom aggaszt. Meg talán többet kellene eljárni társaságba. És még valami, nekem fontos, hogy jó ember legyen a párom, olyan meg kevés van.
2015. dec. 29. 18:36
 17/40 anonim ***** válasza:
Komolyabb vagyok a kortársaimnál, nehezen nyílok meg, és nem látszik rajtam, ha érdekel valaki. Barátságokat is nehezen kötök, sok munka hozzám "közel férkőzni". Elvileg a külsőmmel nincs baj, ezt érzékelem az érdeklődők számából is, de akaratom ellenére elutasítóan viselkedem, így elriasztom a srácokat. :/ Legalábbis ezt mondták mások. 21L
2015. dec. 29. 18:47
 18/40 anonim ***** válasza:

Kicsit válogatós vagyok , de inkább vagyok egyedül mint egy olyan nővel akire azt mondom, hogy na mindegy ha nincs jobb....

Egyébként a legtöbb nő zárkózott ismerkedés terén.

Meg bazinagy az egom.

Meg sz**är helyen élek.

2015. dec. 29. 18:49
 19/40 anonim ***** válasza:

1, Nem járok bulizni, így nem sok hely marad, ahol ismerkedni tudnék.

2, Nagyok az igényeim. Manapság nagynak számít, hogy a lány legyen megbízható, okos és ne legyen álszent.

3, Nem szeretek jó pofizni.

23F

2015. dec. 29. 18:57
 20/40 anonim ***** válasza:
Nem akarok párt, jól elvagyok magamban.
2015. dec. 29. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!