Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Te miét nem találsz párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te miét nem találsz párt magadnak? Mi szerinted a "fő" oka?

Figyelt kérdés
2015. dec. 29. 18:01
1 2 3 4
 1/40 A kérdező kommentje:
*miért
2015. dec. 29. 18:01
 2/40 anonim ***** válasza:
0%
alacsony vagyok! ha az arcomról küldök képet akkor szép helyes vagy! amint szóba kerül a ki hány cm már kukába is dobnak!
2015. dec. 29. 18:02
 3/40 anonim ***** válasza:
Mert kevés embert ismerek, és félek kezdeményezni. (igen, dolgozom rajta)
2015. dec. 29. 18:05
 4/40 anonim ***** válasza:
Nem vagyok az a bulajozo tipus. Meg lehet van meg, csak nem tudok rola
2015. dec. 29. 18:06
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen találok olyan lányt, akinek a világ ugyanolyan élményt nyújt, mint nekem.
2015. dec. 29. 18:06
 6/40 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nem vagyok túl jóképű, de én nem tartom úgy, hogy csak a kinézet érdekelné a nőket, ez inkább engem gátol abban, hogy meglegyen a kellő önbizalmam.

Másrészt meg, nehéz eset vagyok, magamnak való, kicsit elvont, nehezen nyílok meg. Elsőre sok ember szerintem unalmasnak tarthat, és nem várják meg, hogy igazán ki tudjam magam teljesíteni. Szóval van még min dolgoznom :)

2015. dec. 29. 18:07
 7/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem mozgom társaságokban, nem járok el sehová igazán és szerintem nem vagyok jóképű, sem pedig kisportolt.
2015. dec. 29. 18:08
 8/40 anonim ***** válasza:

Nem gondolom, hogy a külsőm rémes lenne. A fő ok, hogy nem járok el bulizni, félénkebb, visszahúzódóbb vagyok. Ergó nem kezdeményezek, nem próbálkozom. Ez a fő ok.

Mellék ok, hogy válogatós vagyok. Nem is feltétlen külső, hanem inkább kevés olyan ember van, akivel egy hullámhosszon érzem magam.

Elég rossz párosítás vagyok, de ez van...úgy még nem voot sose, hogy ne lett volna valahogy. :D

23/F

2015. dec. 29. 18:18
 9/40 anonim ***** válasza:
Bulikban elvből nem ismerkedem, máshol meg nem tudom, hogy kell. :D
2015. dec. 29. 18:20
 10/40 anonim ***** válasza:
Túl sokat voltam egyedül, kevés embert kedvelek meg.
2015. dec. 29. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!