Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már valaki hasonló módon randinál?
Figyelt kérdés
Néhány napja volt randim egy lánnyal. Nagyon rosszul sült el sajnos. Kiderült, hogy nem tetszem neki. Érdekes pedig, hogy látott rólam képeket és ne ilyen direkt jól elkészítettekre gondoljatok, én úgy gondoltam élőben sem vagyok másmilyen, de élőben mégsem jöttem be neki. Amúgy már nem először járok így. Elég dehonesztáló :/2015. dec. 29. 14:44
11/17 anonim válasza:
Koma, neked sem tetszik minden csaj. Ennek most pont nem jöttél be. Korrekt volt, megmondta, nem hülyített, nem rabolta az idődet.
Nincs ezzel semmi baj.
12/17 A kérdező kommentje:
Persze, hogy ebből a szempontból nincs probléma. Csalódott vagyok, ennyi. Főleg magamban csalódtam.
2015. dec. 29. 16:11
13/17 anonim válasza:
Szerintem túldramatizálod. Azért nem történt katasztrófa. Annyi történt, hogy élőben nem jöttél be neki, van ilyen. Emiatt nem kell csalódnod magadban:)
14/17 A kérdező kommentje:
Kicsit nehezen viselem a kudarcokat, ahogy egyszer az egyik exem mondta, hogy "nem sikerorientált, hanem kidarckerülő vagyok"
2015. dec. 29. 16:58
15/17 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, sokkal kell találkozni, ismerkedni mire meglesz az igazi, és lehet sok-sok éven át...
Nekem volt olyan netes randim, ha nem köszön rám, fel sem ismerem! :D
F40.
16/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk az fasa lehetett.
2015. dec. 29. 17:28
17/17 A kérdező kommentje:
Lehet nagyon megszoktam, hogy nem vagyok egyedül. Lehet társfüggő vagyok.
2015. dec. 29. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!