Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis pénisszel (11cm) sosem lesz normális kapcsolatom?
Mindenesetre ne magas nőknél próbálkozz
Vékony is vagy csak rövid?
egy barátnőm pasijának 10 centi körül van a farka (igen, sok lány mindent megbeszél :D) és ez tökéletesen elég neki. én még nem próbáltam ekkora farkú pasival, de abból kiindulva, hogy utálom, ha a méhszájam döngetik és 15-16 centis péniszű barátaimnál volt ebből probléma, vigyázni kellett, hogy ne tövig, szerintem nekem is teljesen jó lenne ekkorával :)
szerintem sok más lány is van így ezzel, semmiképp ne add fel. (igazából nincs mit feladni, mert meg sem próbáltad :D) szóval kezdj bele! :)
Figyelj én voltam együtt 8cm-s pasival, de nem érdekelt, hogy pici van neki. Nekem attól még ugyanolyan ember. Na meg gondolom nem úgy ismerkedsz, hogy kiveszed és nézd: 11 centi kell? nem kell? jó akkor hagyjuk.
Attól hogy milyen méretei vannak valakinek még lehet baromi jó pasi és kivételesen normális és szeretetre méltó.
Nyugodtan ismerkedj, nem lesz semmi baj.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!