Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem már nem lehet normális kapcsolatom?
Szép, értelmes, intelligens nő vagyok. Adok magamra, el tudom magam tartani, és a természetem sem rossz.
Mégis az eddigi kapcsolataimban csak kihasználtak anyagilag és érzelmileg, és a végén még megkaptam, hogy legyek hálás, hogy egyáltalán lealacsonyodtak a szintemre, és adtak nekem egy esélyt.
Átlagos arcú, vékonyka, nem kigyúrt, és nem gazdag srácokról van szó, sőt, volt köztük innen az oldalról is.
Férfiak, miért jó ezt csinálni?
És akkor most magyarul:
"Egy pókhasú, tanulatlan nő vagyok. A szájszagom egy orkot is leterít, eléldegélek a zacskós levesen és egy kiállhatatlan luvnya vagyok. Mivel ennyire selejt vagyok, ezért csak arra vagyok jó, hogy dolgokat dugjanak belém, természetesen nem ismerem be, hogy mindez az én hibám és mindent a férfiakra fogok."
Ezek után remélem a kérdésed csak költői.....
Nem minden férfi ilyen, kikérem magamnak :)
Eddig egyszerűen, nem jól választottál. Nem szabad feladni pár kudarc után. Egyébként, lehet te egy "áldozat" típus vagy. Ezt azonnal lehet látni és ezt ki is használják sokan, sajnos.
Értelmes és intelligens nőként, észrevetted volna, hogy melyik pasi akar csak kihasználni. Továbbá értelmes és intelligens nőként rájöttél volna már, hogy miért csinálták ezt.
Elég valószínű, hogy a valóban normális pasikat reflexből elhajtod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!