Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 36 éves férfi elkésett már a családalapítással?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a vele egykorúak már nem akarnak gyereket, vagy már van nekik. A fiatalabbakkal pedig nincs meg a "közös nevező".2015. dec. 29. 08:06
11/16 anonim válasza:
En nokent 35 evesen alapitottam csaladot, 36 evesen szultem. Nem azert mert korabban nem akartam hanem mert egyszeruen nem ugy jott ossze, nem talaltam magam melle olyat akivel bevallaltam volna vagy aki velem bevallalta volna. Szerintem a korosztalyomban (korosztalyunkban mert egy evvel vagy fiatalabb nalam) boven akad meg olyan no aki szeretne csaladot, gyereket, de nem akad ra a megfelelo emberre. Es nem biztos hogy defektesek, sot. Semmi esetre sem vagy elkesve szerintem, siman van eselyed akar a fiatalabbak, akar a veled egykoruak kozott. Csak nyisd ki jol a szemed es alapbol senkit ne zarj ki az ismerkedesi lehetosegek kozul :)
12/16 omba válasza:
Túl sokat matekolsz, - nem javasolt senki 2 hetes ismeretséget...
A családot nem "alapítjuk" - az úgy megy, hogy beleszeretsz egy nőbe, és ha mákod van, ő is, és ha komolyak vagytok, akkor abból lehet a család.
13/16 anonim válasza:
36 éves vénember...
Koma, egy férfi 36 évesen van a legjobb korban.
14/16 anonim válasza:
36 évesen még egyáltalán nem késtél el :)
Egyik imserősöm 37 éves, én 22 vagyok.
Ő állandóan arról papolt, hogy nem kell senkinek, meg hogy elkésett... Közben pedig egy nagyon jó pasi.
Komolyan még akkor se hitte el, hogy mennyire jó pasi amikor összejöttünk.
Állandóan azt hangoztatta, hogy öregember.
Miért csináljátok ezt?
15/16 anonim válasza:
Igyekezned kell,nem vagy már egy mai gyerek.
16/16 anonim válasza:
A férfi nem.
De egy nőnek már igencsak problémásabb-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!