Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a nők akik kategorikusan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők akik kategorikusan kijelentik, hogy 180 cm alatti férfiakkal nem járnak, azok ugye nem sértődnek meg, ha a férfi pedig kijelenti, hogy D kosár alatti nőkkel nem kezd?

Figyelt kérdés
Azt látom, ha egy férfinek vannak igényei akkor kicsinyes és felszínes, de ha egy nőnek akkor azzal semmi gond nincs. (Amúgy lány vagyok)

2015. dec. 26. 12:27
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
44%
én 157 cm vagyok és azt mondják nem vagyok férfi! ezentúl azt mondom ha nincs c melled akkor te nem vagy nő!
2015. dec. 26. 12:32
 2/43 anonim ***** válasza:
90%
Figyu! 1,80-as nő vagyok. Szerinted?
2015. dec. 26. 12:36
 3/43 A kérdező kommentje:
Azt jogosnak tartom, ha fontos egy nőnek, hogy a pasi magasabb legyen. De nekem több 155-160 cm magas nő mondott ilyet, igazából a kérdés talán nem volt pontos, nem a magas nőkre gondoltam.
2015. dec. 26. 12:39
 4/43 enzo. válasza:
89%

Nekem nem számít hogy mekkora mellei vannak a lánynak. Viszont annál inkább az arca, szemei, alakja. És persze hogy alacsonyabb legyen nálam :) bár magasabbnak igen nehéz lenni mivel 187 cm vagyok.

A kérdésedre a válasz pedig hogy tuti megsértődne az összes lány ha azt mondanám neki hogy ha engem akar akkor minimum D kosár kell anyukám.

2015. dec. 26. 12:46
 5/43 anonim ***** válasza:
44%
Ha te lány vagy, akkor hogy jutott az eszedbe ez a kérdés? Meg egyébként is mi bajod származik ha másoknak nem kellenek az alacsonyabb pasik? Hiszen így megmaradnak neked, kedvedre tudsz válogatni. Én meg 60 kg felett nem ismerkedem senkivel. :)
 6/43 anonim ***** válasza:
40%

Hagyd a francba az ilyen felszínes nőket, és keress normálisakat.

Nem a magasságától, vagy a testalkatától lesz valaki férfi, hanem például az intellektusától.

7/43 anonim ***** válasza:
Ja, hogy lány vagy. Akkor tényleg nem kell emiatt aggódnod.
2015. dec. 26. 12:47
 8/43 anonim ***** válasza:
68%

- Amúgy nekik még mindig ott van a mellplasztika :D

- Én erre (196 centis férfiként) azt szoktam mondani, hogy én meg 180 centi alatti nőkkel nem kezdek.

- *grabs popcorn*

2015. dec. 26. 12:49
 9/43 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező: ez a legöregebb téma. Az egyik fél (tök mindegy, hogy milyen nemű) kijelenti, hogy neki mi az elvárása, de közben ő nem felel meg sokszor a saját elvárásainak sem, vagy ahogy te mondod megsértődik, ha vele szemben támasztanak elvárást.

Múltkor egy társaságban egy kifejezetten molett hölgy sértődött meg rám, mikor fennhangon kijelentette, hogy undorodik a mackós pasiktól, és ő csak sportos férfire hajlandó nézni, erre visszakérdeztem, hogy ő mit szokott mozogni (mellesleg nekem sportos alkatom van, tehát még csak nem is engem sértett a kijelentése)

Egy szó mint száz, ezen kár pörögni, mindenki azt deklarál, amit akar, legfeljebb pofára esik

2015. dec. 26. 12:53
 10/43 anonim ***** válasza:
61%

1. 176 centis nőként szerinted mekkora férfiakkal kellene kezdenem? 160? 150? Még a lapostalpú cipőnek is van kb. 2 centiméter talpa, nem sarka, majdnem 180 centi vagyok felöltözve, ne idegesíts már fel.

2. Engem nem zavar, ha a D mérettől keres barátnőt, nem vagyunk egymásnak valók, ha a tehéntőgyöket kedveli. Egy formás B vagy C nyilvánvalóan sokkal vonzóbb a legtöbb ember számára :)

2015. dec. 26. 12:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!