Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akik kategorikusan kijelentik, hogy 180 cm alatti férfiakkal nem járnak, azok ugye nem sértődnek meg, ha a férfi pedig kijelenti, hogy D kosár alatti nőkkel nem kezd?
Nekem nem számít hogy mekkora mellei vannak a lánynak. Viszont annál inkább az arca, szemei, alakja. És persze hogy alacsonyabb legyen nálam :) bár magasabbnak igen nehéz lenni mivel 187 cm vagyok.
A kérdésedre a válasz pedig hogy tuti megsértődne az összes lány ha azt mondanám neki hogy ha engem akar akkor minimum D kosár kell anyukám.
Hagyd a francba az ilyen felszínes nőket, és keress normálisakat.
Nem a magasságától, vagy a testalkatától lesz valaki férfi, hanem például az intellektusától.
- Amúgy nekik még mindig ott van a mellplasztika :D
- Én erre (196 centis férfiként) azt szoktam mondani, hogy én meg 180 centi alatti nőkkel nem kezdek.
- *grabs popcorn*
Kérdező: ez a legöregebb téma. Az egyik fél (tök mindegy, hogy milyen nemű) kijelenti, hogy neki mi az elvárása, de közben ő nem felel meg sokszor a saját elvárásainak sem, vagy ahogy te mondod megsértődik, ha vele szemben támasztanak elvárást.
Múltkor egy társaságban egy kifejezetten molett hölgy sértődött meg rám, mikor fennhangon kijelentette, hogy undorodik a mackós pasiktól, és ő csak sportos férfire hajlandó nézni, erre visszakérdeztem, hogy ő mit szokott mozogni (mellesleg nekem sportos alkatom van, tehát még csak nem is engem sértett a kijelentése)
Egy szó mint száz, ezen kár pörögni, mindenki azt deklarál, amit akar, legfeljebb pofára esik
1. 176 centis nőként szerinted mekkora férfiakkal kellene kezdenem? 160? 150? Még a lapostalpú cipőnek is van kb. 2 centiméter talpa, nem sarka, majdnem 180 centi vagyok felöltözve, ne idegesíts már fel.
2. Engem nem zavar, ha a D mérettől keres barátnőt, nem vagyunk egymásnak valók, ha a tehéntőgyöket kedveli. Egy formás B vagy C nyilvánvalóan sokkal vonzóbb a legtöbb ember számára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!