Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akik kategorikusan kijelentik, hogy 180 cm alatti férfiakkal nem járnak, azok ugye nem sértődnek meg, ha a férfi pedig kijelenti, hogy D kosár alatti nőkkel nem kezd?
üdv a való világban!!!
A nők (és a férfiak) 90%-a olyan elvárásokat támaszt, amiknek még a hollywoodi sztárok 95%-a sem felel meg, legyen szó kinézetről, pénzről, stílusról, közben pedig egyedül vannak... Pedig csak le kellene szállni a magas lóról.
Örülj neki, hogy te nem vagy ilyen, bizonyára megbecsül a párod érte!
Vicces, mert nekem nőkkel szemben van az az elvárásom, hogy legalább 180 centi legyen. Én nem mondom, hogy 180 centi alatt nincs nő, de egyszerűen megveszek a magas nőkért!
29F
185cm vagyok, és nőkből az A és B kosaras melltartót viselő lányok jönnek be, D semmi áron nem kellene.
Azt hiszem kilógok a kérdező világából ;)
Szerintem korrekt. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hgoy mi tetszik neki és mi nem. Azonban ha neked nem is a D kosaras cici az abszolút favorit...csak kisebbségi komplexusból nyögsz be egy ilyet, nos...az véleményem szerint infantilis és szánalmas.
Értem, hogy mi a problémád. De olyan dologba akarsz beleszólni...illetve megmondani, hogy ki mit szeressen, kinek mi tetsszen, amihez a legkisebb jogod sincs. Vágod?
Én pl. soha nem mondtam, hogy 180 centi feletti pasival állok csak szóba. Ugyanakkor a 175 centi minimum nálam is megvan...hogy miért? Mert ez tetszik. És pont. Nem tehetek róla és más nő sem, hogy vannak akik alacsonyabbnak születtek....... Ez mind csak ízlés kérdése. Vannak, akiknek semmi bajuk a 160 centis férfiakkal sem...főleg, ha ők maguk 160 centi körül, vagy alatt mozognak. Keresgéljetek közöttük....szerintem nagyobb eséllyel találtok magatoknak abból a magasságból, mint a 170 centis nők körében. Igazából ez csak nyafogás a részetekről. Magasságtól, súlytól, és mindenféle egyéb külsőleges kritériumtól MINDENKI képes arra, hogy párt találjon! Az már más kérdés, hogy van, amikor lejjebb kell adni az igényekből.... Tehát mondjuk egy 160 centis, kopaszodó, köpcös, pocakos férfi...ne 175 centis, 45 kilós, modellekről álmodozzon...mert arra valóban kicsi az esély, hogy majd pont egy ilyen nővel sikerül kapcsolatba kerülnie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!