Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a nők akik kategorikusan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők akik kategorikusan kijelentik, hogy 180 cm alatti férfiakkal nem járnak, azok ugye nem sértődnek meg, ha a férfi pedig kijelenti, hogy D kosár alatti nőkkel nem kezd?

Figyelt kérdés
Azt látom, ha egy férfinek vannak igényei akkor kicsinyes és felszínes, de ha egy nőnek akkor azzal semmi gond nincs. (Amúgy lány vagyok)

2015. dec. 26. 12:27
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, mert megdöbbentett, hogy a munkahelyemen pár lány erről beszélt, igazából mindegyik lány alacsony, de szerintük attól férfi egy férfi, ha legalább 180 centi. Általában folyamatoson szapulják "a mai férfiakat", egyik sem felel meg az elvárásaiknak. Vicces hallgatni, mert egyik sem azon gondolkodik, hogy nekik miben kellene változtatni, hogy boldogok legyenek. Nekem sosem volt fontos a magasság, csak annyi, hogy legyen magasabb nálam, ami nem nehéz, mert elég kicsi vagyok. Nagyon sok boldogtalan lányt látok magam körül, akik pl. keresztre is feszítenének egy olyan pasit, aki mondjuk azt mondaná, hogy egy kis mellű nő nem is nő, vagy egy duci nő nekik nem jön be..érdekes ez a kettős mérce..
2015. dec. 26. 12:56
 12/43 anonim ***** válasza:
47%

üdv a való világban!!!

A nők (és a férfiak) 90%-a olyan elvárásokat támaszt, amiknek még a hollywoodi sztárok 95%-a sem felel meg, legyen szó kinézetről, pénzről, stílusról, közben pedig egyedül vannak... Pedig csak le kellene szállni a magas lóról.

Örülj neki, hogy te nem vagy ilyen, bizonyára megbecsül a párod érte!

2015. dec. 26. 12:59
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kettős mérce. Sok fiú szintén keresztre feszítené azokat a lányokat akik azt mondják hogy legyen 180 cm. Mindkét csoport egykutya.
2015. dec. 26. 13:00
 14/43 anonim ***** válasza:
100%

Vicces, mert nekem nőkkel szemben van az az elvárásom, hogy legalább 180 centi legyen. Én nem mondom, hogy 180 centi alatt nincs nő, de egyszerűen megveszek a magas nőkért!

29F

2015. dec. 26. 13:04
 15/43 anonim ***** válasza:
24%
az én munkatársam is ezt mondta. aki kevesebb, mint 180 cm, kevesebb, mint 90 kg, az nem férfi.
2015. dec. 26. 13:05
 16/43 anonim ***** válasza:
82%

185cm vagyok, és nőkből az A és B kosaras melltartót viselő lányok jönnek be, D semmi áron nem kellene.

Azt hiszem kilógok a kérdező világából ;)

2015. dec. 26. 13:13
 17/43 anonim ***** válasza:
76%
Bár én 190 cm vagyok, sosem vártam el a nagy mellet egyik nőtől sem. Alacsony férfiként nyilván a személyiséggel lehet jobban kitűnni. Ismerek 165 centis emberkét, akinek sok barátnője volt már. És nem is izmos, semmi extra, csak van személyisége.
2015. dec. 26. 13:13
 18/43 A kérdező kommentje:
A kérdésben nem a számok és méretek a lényegesek, remélem értitek.
2015. dec. 26. 13:15
 19/43 anonim ***** válasza:
70%
Értettem csak unalmamban kákán keresek csomót. Állítólag jó a stressz ellen ;)
2015. dec. 26. 13:17
 20/43 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem korrekt. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hgoy mi tetszik neki és mi nem. Azonban ha neked nem is a D kosaras cici az abszolút favorit...csak kisebbségi komplexusból nyögsz be egy ilyet, nos...az véleményem szerint infantilis és szánalmas.

Értem, hogy mi a problémád. De olyan dologba akarsz beleszólni...illetve megmondani, hogy ki mit szeressen, kinek mi tetsszen, amihez a legkisebb jogod sincs. Vágod?

Én pl. soha nem mondtam, hogy 180 centi feletti pasival állok csak szóba. Ugyanakkor a 175 centi minimum nálam is megvan...hogy miért? Mert ez tetszik. És pont. Nem tehetek róla és más nő sem, hogy vannak akik alacsonyabbnak születtek....... Ez mind csak ízlés kérdése. Vannak, akiknek semmi bajuk a 160 centis férfiakkal sem...főleg, ha ők maguk 160 centi körül, vagy alatt mozognak. Keresgéljetek közöttük....szerintem nagyobb eséllyel találtok magatoknak abból a magasságból, mint a 170 centis nők körében. Igazából ez csak nyafogás a részetekről. Magasságtól, súlytól, és mindenféle egyéb külsőleges kritériumtól MINDENKI képes arra, hogy párt találjon! Az már más kérdés, hogy van, amikor lejjebb kell adni az igényekből.... Tehát mondjuk egy 160 centis, kopaszodó, köpcös, pocakos férfi...ne 175 centis, 45 kilós, modellekről álmodozzon...mert arra valóban kicsi az esély, hogy majd pont egy ilyen nővel sikerül kapcsolatba kerülnie...

2015. dec. 26. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!