Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a nők akik kategorikusan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők akik kategorikusan kijelentik, hogy 180 cm alatti férfiakkal nem járnak, azok ugye nem sértődnek meg, ha a férfi pedig kijelenti, hogy D kosár alatti nőkkel nem kezd?

Figyelt kérdés
Azt látom, ha egy férfinek vannak igényei akkor kicsinyes és felszínes, de ha egy nőnek akkor azzal semmi gond nincs. (Amúgy lány vagyok)

2015. dec. 26. 12:27
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
5%

Mindig a cipővel jöttök,hogy az is befolyásolja a dolgot...

A férfi is vesz fel cipőt,vagy nem?

2015. dec. 26. 14:30
 32/43 anonim ***** válasza:
91%

162 centi vagyok, nagyon tetszettek a 180 centi fölötti, idősebb pasik. A barátom 172 centi és 2 évvel fiatalabb nálam.

Soha nem sértődnék meg azon, hogy valakinek nem tetszek. Hadd döntse el mindenki saját maga, hogy kivel akar együtt lenni és kivel nem.

2015. dec. 26. 14:49
 33/43 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ez olyan dolog, hogy kinek mi tetszik. Nekem is a magas pasik tetszenek alapjáraton, pedig 160 centi vagyok. Ez van, kövezzetek meg. Viszont voltam szerelmes már velem egymagasba is, semmi problémám nem volt a magasságával, nem emiatt szakítottunk. A mostani párom viszont 187 és imádom. Kinek mi jön be. Ha egy pasi azt mondja hohgy nem tetszik a B-s mellem, elfogadom. :) 25/N
2015. dec. 26. 14:54
 34/43 anonim ***** válasza:
63%

170 centis nő vagyok, és a 180 centi feletti férfiakat preferálom :) nagyon szeretem, ha magas egy pasi, ez egyfajta turn-on számomra :D (nem zárom ki az alacsonyabbakat, de hozzájuk nehezebb vonódnom)

a melleim egyébként A kosarasak, szóval kicsik :D

ha neked nem kellenék a kis melleim miatt, okés, biztos szarul esne, de ez van... mindenkinek megvannak a maga preferenciái.

ja és abban, hogy mi tetszik az embernek, ott nincs olyan, hogy mi a jogos :D arról meg végképp baromság beszélni, hogy egy magas pasinak jár a nagy mellű nő :DD hogy jön ez a két dolog össze?

2015. dec. 26. 18:55
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
hoppá, most látom, hogy nő vagy :D háttyó
2015. dec. 26. 18:55
 36/43 A kérdező kommentje:
Sajnos nem mindenkinek sikerült felfogni a kérdést, de a többségnek köszönöm a hozzászólást és a véleményeket.
2015. dec. 26. 18:58
 37/43 anonim ***** válasza:
77%

Csajszi, én már rég nem akarok megfelelni mindenkinek, és nem várom el azt sem, hogy mindenki megfeleljen nekem. Elfogadom, hogy az emberek ízlése eltérő, és túllépek az ilyen dolgokon. Nekem is megvan a magam ízlése, amit az eddigi életem alakított ki, a tapasztalataim, az érzéseim, a visszacsatolások. Másoknak is van ízlésük. Pasik terén nekem és a barátnőimnek is eltérő az ízlésünk. Van olyan magasnak számító barátnőm, aki egy nála látványosan alacsonyabb férfiban találta meg élete párját, van olyan barátnőm, akinek mindig nála fiatalabb pasijai voltak, amióta ismerem, az én választottaim sem tetszettek mindenkinek. De így legalább nincs rivalizálás. ;-)

Sokféle ember él a földön, és mindenki megfelel valakinek úgy, ahogy van. Persze, van, aki a mennyiségre megy, és nem élete párját keresi, azt nyilván nem vigasztalja, hogy egyszer rátalál arra, aki egy életen át kitartana mellette, mert ők sokat akarnak, nem egyet...

2015. dec. 26. 19:10
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

Az a nő, aki így viselkedik, hogy elvárásai vannak, de aztán besértődik, ha egy pasi kijelenti, hogy ő nem jön be neki, az egy hülye p... . Mondom ezt nőként.

Nekem is vannak elvárásaim. Mindenkinek vannak (aki azt mondja, nincsenek, az hazudik)... mondjuk nekem magasság terén nem is volt a 157 centimmel soha. Emellé még kövér is vagyok. A mostani párom pont 185 centi, de már 160valahány centis srác is bejött.

Mindenesetre volt csomó helyzet, amikor azzal kellett szembesülnöm (többször élőben), hogy egy srác kifejtette előttem, hogy nem jövök be neki, hol közvetlenül, hol közvetve. Szarul esett, az egy dolog. De hülye lettem volna megsértődni, mert ízlésekről nem lehet vitatkozni, és azért nem rossz vki, hogy a médiaideál jobban bejön neki.

2015. dec. 27. 03:32
 39/43 anonim ***** válasza:
93%

Nekem a 151 centimmel eddig 175-195cm közötti pasikkal volt kapcsolatom, illetve ilyen magasságúakkal kerültem közelebbi, bizalmasabb kapcsolatba. Ez részben azért van, mert ilyen körökben mozogtam, mozgok, hogy ők vannak többségben, és így alakult, nem azért, mert ilyeneket kerestem. Egyébként nekem az alsó magassághatár 170cm pasiban, csak mert ez apám magassága, és gyereknek érzem magam egy alacsonyabb férfi mellett. A saját magasságom is zavar, és sajnálom, hogy már nem növök vagy hogy nem lettem még egy 10 centivel magasabb, és kompenzálom cipővel, másképp nem tudok változtatni rajta.

Nem jövök be mindenkinek, bár a mellméretemre senki nem panaszkodott, és annak ellenére megbámulnak és utánam fordulnak jó pasik is, hogy nem öltözök kihívóan. :-) Soha nem sértődtem be és nem hisztiztem azon, ha valaki kimondta, hogy nem jövök be neki, persze, ha nekem tetszett az illető, nyilván nekem nem esett jól, de továbbléptem rajta.

Mindenkinek vannak igényei, van ízlése, lehetnek jó vagy rossz tapasztalatai, frusztrációi, befolyással van az emberre a családja, a környezete, tapasztal, érez... Különbözők vagyunk, és ezek is különbözők, ezt pedig tudomásul kell venni egy felnőtt embernek.

2015. dec. 27. 12:22
 40/43 anonim ***** válasza:
91%
Amikor új munkahelyre kerültem az új kolléganők dettó hasonló témában osztották az észt... (én 172 vagyok)csak azt nem tudták hogy én már nős vagyok évek óta :-) Miután megtudták csak lestek, hiszen én is kifejtettem, hogy az a nő aki már házas aki nem az max kislány aki ha sokat jártatja a kis száját, hamar vénlány lesz!
2015. dec. 30. 18:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!