Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet az, hogy rajtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy rajtam kivül mindenki boldog kapcsolatban él?

Figyelt kérdés
Külsőre átlagos vagyok. Minden kapcsolatom vagy ismerkedésem kudarcba fullad. Senki nem gondolja velem komolyan az életét. Velem egyidős nőknek férjük,gyerekük van nekem meg semmi. 29/N
2015. dec. 26. 10:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Én csak egy kedves, aranyos lányt szeretnék találni.

Hát túl sokat kérek? :(

23/F

2015. dec. 26. 11:51
 22/27 anonim ***** válasza:

En is egyedul vagyok...meg. De nem megyek bele csak azert egy kapcsolatba, hogy ne legyek egyedul. Raadasul kulfoldon elek.

Regisztralj tarskeresore. En mindig ellene voltam, de egesz jo tapasztalataim lettek belole. Eddig. En pozitiv vagyok. :)

Uj ev, uj lehetosegek. Hajra mindenkinek. :)

2015. dec. 26. 12:50
 23/27 anonim ***** válasza:
60%

Nem kell bedőlni a képmutatásnak. Az emberek 99%-a egyáltalán nem boldog, csak annak mutatja magát, hogy a környezete elfogadja. A legtöbb párkapcsolat arról szól, hogy a benne levők folyton veszekednek és csalják egymást. Kb 1 vagy 2 olyan párt ismerek, akikről látom, hogy tényleg szeretik egymást és nem azért vannak együtt, hogy eladhatóvá váljanak a környezetük szemében.

https://www.youtube.com/watch?v=QxVZYiJKl1Y

Másik oldalról: Ha egyedül nem vagy boldog, akkor párkapcsolatban sem leszel az. Ha menekülsz a magány elől, akkor kapcsolat függő leszel és ahol nem a szeretet tart a párod mellett, hanem a kényszer, ott minden frusztrálóvá válik egy idő után. Szóval először békélj meg önmagaddal és a lehetőségeiddel! Rendes ember meg kevés van, nemtől függetlenül így ne csodálkozz ha nehéz olyat találni akire számíthatsz!

29F

2015. dec. 26. 13:14
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Önismeret! Mivel ilyen emberekkel ismerkedtél eddig, akik nem becsültek, magadban is keresd az okát. Valószínű nem emelted fel magad sem lentről, megelégedtél azzal, amit "kaptál". Kezd el tisztelni magad, megismerni a vágyaidat, az értékrendedet. Ne azért akarj valakit magad mellé, hogy a magányod fájdalmát enyhítsd, mert akkor kb. bárki jó erre neked, olyan is, aki nem vesz komolyan. Azért akarj valakit, mert szeretnél egy kiegyensúlyozott kapcsolatot, egy komoly férfit, akit te is szerethetsz, tiszelhetsz, felnézhetsz rá. Ne érd be a kínálattal. Alakítsd a tudatos keresletedhez a tudatosabb kínálatot.
2015. dec. 26. 13:18
 25/27 anonim ***** válasza:
Én sem élek boldog párkapcsolatban, de még boldogtalanban sem. Látod, még egy ember, aki egyedül van, tehát nem él mindenki párkapcsolatban.
2015. dec. 26. 13:46
 26/27 anonim ***** válasza:

"Én csak egy kedves, aranyos lányt szeretnék találni.

Hát túl sokat kérek? :(" Én pedig egy normális 5.1-es házimozit szeretnék nem túl drágán, ami valós 5.1 hangot ad le, ha néha xbox-zok, ha már le se szarnak a nők. Hát túl sokat kérek?:(

2015. dec. 26. 13:49
 27/27 MolotovPunk ***** válasza:

1.)Sok kapcsolat kívülről nagyon boldognak látszik,de belső szemszögből nézve lehet közel sem annyira jó,mint ahogy te azt gondolod.

2.)Próbálj te is tenni azért,hogy ki tudj alakítani valakivel egy normális komoly kapcsolatot.Lehetőleg olyan emberrel,akivel meg van a közös szikra köztetek.

2015. dec. 26. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!