Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet az, hogy rajtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy rajtam kivül mindenki boldog kapcsolatban él?

Figyelt kérdés
Külsőre átlagos vagyok. Minden kapcsolatom vagy ismerkedésem kudarcba fullad. Senki nem gondolja velem komolyan az életét. Velem egyidős nőknek férjük,gyerekük van nekem meg semmi. 29/N
2015. dec. 26. 10:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Nem lehet. Mert en se elek boldog parkapcsolatban. 36N :-(

Tehat mar tobben vagyunk, ne erezd egyedul magad. Add lejjebb az igenyszinted vagy keress hatekonyabban magadhoz valot.

2015. dec. 26. 11:06
 12/27 anonim ***** válasza:

"Nem lehet. Mert en se elek boldog parkapcsolatban. 36N :-(

Tehat mar tobben vagyunk, ne erezd egyedul magad."

Ez a világ legjobb matematikai levezetése volt arra nézve, hogy annyi egyedülálló ember van, hogy már nincsenek is egyedül :)

(ui: egyébként tényleg sokkal több egyedülálló van annál, hogy a kérdező itt keseregjen, hogy neki nem jut senki)

2015. dec. 26. 11:11
 13/27 anonim ***** válasza:

Még a párkapcsolatban élők sem mind boldog párkapcsolatban élnek, tessék kinyitni a szemed...

Én inkább vagyok egyedül, ha épp nem úgy alakul az életem, mint hogy olyan kapcsolatban legyek, amit nem akarok.

2015. dec. 26. 11:17
 14/27 anonim ***** válasza:

Ok, azok közül akik az ünnepek alatt itt verik a billentyűzetet hányan élnek boldog, vagy bármilyen párkapcsolatban?

Ettől függetlenül azért ez elég olcsó vigasz, hogy másnak is vacak... :/

2015. dec. 26. 11:25
 15/27 anonim ***** válasza:

Te is tudod,hogy ez nem igaz,persze attól nem leszel boldogabb,hogy vannak más magányos emberek is,de szerintem ez csak olyan karácsonyi letargia,ilyenkor nehezebb elviselni a magányt.

Jó lenne valakivel ruhátlanul odabújni a kandalló mellé egy meleg takaróval.:)Ez az én visszatérő álmom.:)

F

2015. dec. 26. 11:29
 16/27 anonim ***** válasza:
Ez nekem is visszatérő álmom, de pesten sehogy sem tudok kandallót eszkábálni a 2. emeletre :D
2015. dec. 26. 11:33
 17/27 anonim ***** válasza:

# 16 Időpont ma 11:33 - Csak a fantáziádon múlik... :-)

[link]

2015. dec. 26. 11:37
 18/27 anonim ***** válasza:

#17: !!!!!

azt hittem valami giccses plazma tv-s megoldás jön, de ez még tetszik is :)

2015. dec. 26. 11:40
 19/27 anonim ***** válasza:
Idén tele voltak hasonlókkal a kreatív csoportok a közösségi oldalakon, de volt, aki régi bútorból dobott össze ál-kandallót. Most én is tele vagyok dobozokkal, úgyhogy újrahasznosítok, amint ki tudok belőlük pakolni, csak téglamintás öntapadó tapéta kell hozzá. :-)
2015. dec. 26. 11:45
 20/27 anonim ***** válasza:

Szeretem a kreatív dogokat, de én sajnos nem vagyok jó bennük, így mindig örülök, ha valakinél jó ötleteket látok.

Fel is írom a bakancslistámra, hogy egyszer majd építsek doboz kandallót valakinek :)

2015. dec. 26. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!