Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet az, hogy rajtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy rajtam kivül mindenki boldog kapcsolatban él?

Figyelt kérdés
Külsőre átlagos vagyok. Minden kapcsolatom vagy ismerkedésem kudarcba fullad. Senki nem gondolja velem komolyan az életét. Velem egyidős nőknek férjük,gyerekük van nekem meg semmi. 29/N
2015. dec. 26. 10:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
58%
A te döntéseid következménye az ahol most tartasz. Azt csak te tudod milyen döntéseket hoztál meg és miért.
2015. dec. 26. 10:37
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem él rajtad kívül mindenki boldog párkapcsolatban, csak a környezetedben tűnhet úgy és onnét is kiragadod őket.

Nem kell aggódnod amiatt, hogy Veled egyidős nőknek már férjük van.

Mit érzel, miért nem gondolja senki sem komolyan?

2015. dec. 26. 10:39
 3/27 A kérdező kommentje:
Igazad van. Sajnos túl normális voltam olyan férfiakkal akik nem érdemelték meg. De nem tudom visszaforgatni az időt.
2015. dec. 26. 10:40
 4/27 anonim ***** válasza:
Én se élek abban anyukám! Nagyon rá stresszelsz a témára!
2015. dec. 26. 10:42
 5/27 anonim ***** válasza:
93%
Nekem sincs kapcsolatom, de inkább egyedül, mint egy rossz kapcsolatban. Ilyenkor az ünnepekkor főleg rossz egyedül, én úgy állok hozzá, hogy nem vagyok rossz parti, majd jön valaki, akivel egy hullámhosszos leszünk. 30n
2015. dec. 26. 10:45
 6/27 anonim ***** válasza:
Nekem még csak nem is volt senkim, pedig közelebb vagyok a 30hoz mint a 20hoz.
2015. dec. 26. 10:48
 7/27 anonim ***** válasza:

29 éves átlagos kinézetű nőkre kb 1000 pasi ugrik az összes helyen, ahol csak megfordulok...

Regisztrálj egy társkeresőre, menj el kirándulni, sportolni, és győzd elhessegetni a pasikat.

2015. dec. 26. 10:48
 8/27 anonim ***** válasza:

"Sajnos túl normális voltam olyan férfiakkal akik nem érdemelték meg."

Most hogy megválaszoltad a kérdésedet, előrébb vagy?

2015. dec. 26. 10:49
 9/27 A kérdező kommentje:
Komolyan nem értem miért kell egy kérdésre válaszolni ha nem érdekel? Ràadásul ez a stílus.
2015. dec. 26. 10:53
 10/27 anonim ***** válasza:
91%

"Igazad van. Sajnos túl normális voltam olyan férfiakkal akik nem érdemelték meg. De nem tudom visszaforgatni az időt."

Akkor ne forgasd vissza az időt, hanem lépj túl rajtuk (és a kesergésen), és keress normális férfit

2015. dec. 26. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!