Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális hogy ilyen vagyok egy kapcsolatban vagy ez már túlzás és így mindenki csak fájdalmat fog okozni?
Én nagyon tudok szeretni valakit, ragaszkodni hozzá a végletekig, szerelmesnek lenni belé akár még évek után is, viszont képtelen vagyok arra hogy szabad teret adjak neki. Nem lógok senki nyakán egész nap, de szerintem ha valakik szeretik egymást azok tartják a kapcsolatot, felhívják egymást, írnak egymásnak. Képtelen vagyok arra hogy na jó most mentem bulizni és akkor egész éjszaka és mág másnap délelőtt semmi. Én ezt csak akkor tudom megtenni ha már nem szeretem az illetőt. Más viszont bármikor megteszi, és ez miatt nagyon szeretethiányom van.
Szerintetek én vagyok túl tapadós vagy inkább az eddigi pasijaim nem erőltették meg magukat túlzottan?
Ez nem szeretet, hanem fuggoseg
sot, azt gyanitom, te nem szereted onmagadat
Erre én is hajlamos vagyok, de ha szeretsz valakit, azt is szem előtt tartod, hogy ő boldog legyen és bízol benne annyira, hogy nem akarod folyamatosan ellenőrizni és nem igényled, hogy mindig veled legyen. Sőt, ez nem csak bizalom kérdése, hanem, ha nem vagytok mindig együtt, nagyobb értéke lesz az együtt töltött időnek.
Tapasztalatból mondom, mert korábban én is ilyen voltam, ma már látom, hogy ez a fajta ragaszkodás csak árt egy kapcsolatnak.
Másrészt volt már dolgom ilyen pasival, úgyhogy a dolog másik oldalát is ismerem. BORZASZTÓAN IDEGSÍTŐ egy ilyen pasi! - ebből kiindulva lányban ez ugyanolyan idegesítő lehet.
Szóval inkább kicsit fogjad vissza magadat, tudom, nem könnyű, de megéri.
Ja, és ne hasonlítsd a saját kapcsolatodat, életedet másokéhoz. Kifele mindenki igyekszik boldogabbnak mutatni magát, mint amilyen. A cuki szerelmespárok, akiket mondjuk az utcán látsz, ők is veszekednek, csak azt te nem látod.
Egyébként a dolog nem arról szól hogy legyünk együtt egész nap. Sokszor megesett hogy egész nap dolga volt és nem tudtunk beszélni, de ha reggel felhív hogy
"Szia szivem, hogy aludtál stb" ma egy csomó dolgom van nem tudunk beszélni de nagyon szeretlek stb stb, akkor nem lenne semmi bajom és nem hívogatnám, de az zavar hogy ha én nem írok a barátomra akkor ő se teszi, egész nap fentvan sokszor bármikor írhatna, de mire haza érek már eltűnik, nem akarom zavarni így csak estefele hívom fel, akkor meg mondja hogy jah bocs haverokkal vagyok. És ezt nem lehetett volna megírni, nem lehetett volna egszer felhívni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!