Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg nem jön össze addig velem, amíg nem leszek közelebb?
3 hónappal ezelőtt el akartam költözni a jelenlegi albérletemből egy nagyobb városba,ám végül átvertek,és maradtam itt,ahol vagyok.
Teljesen elment a kedvem a további keresgéléstől,meg gondoltam,jön a tél,majd tavasszal újból nekiállok keresni egy helyet abban a városban.
2 hónapja kb. viszont megismertem egy srácot,akivel face-n beszélgettünk,meg személyesen is,és tudom,hogy tetszem neki,és ő 5 km-re lakik attól a várostól,ahová menni szerettem volna.
Amikor megtudta,hogy oda akartam költözni,mindig kérdezi,mikor megyek már,ott lakok-e már,mert találkozhatnánk,meg közelebb lennék,mert most 50 km van köztünk.
Most komolyan közénk állhat ez a távolság?
25 felett vagyunk mindketten.
Tavasszal mindenképp odaköltözöm abba a városba,mert már régóta tervben van.
Csak ugye ez a vonzalom kölcsönös,és hát olyan fura,hogy addig miért is ne találkozhatnánk.
Persze van igaza az #1 válaszolónak is,hogy nem mindenki szeret utazni,de én ezt nem említem meg neki,mert nő létemre nem akarom kikövetelni a találkozót.
Azért az jól esik,hogy utalgat rá folyton.
Te meg inkább taktikázol, meg direkt tartod a távolságot, ahelyett, hogy rávennéd egy talira.
Végül is, összeilletek...
Nem egy hősszerelmes....
"ez a vonzalom kölcsönös" - azért erre nem vennék mérget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!