Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan dolgozzam fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel, hogy sosem leszek olyan jó pasi, amilyen a nekem tetsző lányoknak kell?

Figyelt kérdés
2015. nov. 7. 08:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
46%
xanax
2015. nov. 7. 08:31
 2/18 anonim ***** válasza:
Törőggyé beléje!
2015. nov. 7. 09:23
 3/18 anonim ***** válasza:
hozd a legjobb formádat bro.
2015. nov. 7. 09:40
 4/18 anonim ***** válasza:
69%
Hogy legyek olyan jó pasi, amilyen a nekem tetsző lányoknak kell? Ezt akartad írni?
2015. nov. 7. 09:43
 5/18 A kérdező kommentje:
Négyes, korábban még ezt írtam volna, mára sajnos elfogytak azok a dolgok, amiket még fel tudok turbózni magamon.
2015. nov. 7. 09:55
 6/18 A kérdező kommentje:
Ez most nem ilyen "jaj sose lesz szép barátnőm" kérdés, mert volt már korábban is, és gondolom lesz is még, csak sokáig azt hittem, hogy ha kialakítom a stílusom, meg kicsit sportosabb leszek, stb, akkor én is jó pasinak fogok számítani, akire felkapják a fejüket a nők, de sajnos nem.
2015. nov. 7. 10:01
 7/18 anonim ***** válasza:
41%
annyi van csak, hogy mindig a negatív tulajdonságadra koncentrálsz. ez meg látszik a rajtad. én ász lettem. csak egy pillanat alatt.
2015. nov. 7. 10:07
 8/18 anonim ***** válasza:
72%

Miért akarod, hogy a nők a lábaid előtt heverjenek? Elég, ha egy így tesz, nem? Erre pedig már volt példa.

Nem tudom megérteni a problémádat.

2015. nov. 7. 10:09
 9/18 anonim ***** válasza:

Végre valaki már közelit egy kicsit ahhoz, hogy beismerje és jó út felé induljon. Próbáld magad rávenni arra majd, hogy elemezd azoknak a csajoknak a(z "értékes") viselkedését, akik neked bejönnek.

Legtöbbször azok a srácok loholnak a fullos csajok után még 50-60 évesen is, akik nem ismerték fel saját belső értékeiket és nincsenek ezeknek tudatában. Ehhez hozzásegit az is, ha minőségi médiát fogyasztol és a kultúrába is belekóstolsz - erről majd egyszer egy kicsit bővebben.

A fullos csajok vannak annyira rafináltak, hogy éppen az Öntudat Hiányát használják ki egy pasinál rengeteg féle módon. De ez pont ugyanigy van olyan csajok esetében is, akik hagyják, hogy rondán viselkedjen velük a kigyúrt (kongó fejű) fickójuk.

Ne keverjük össze az öntudat kifejezést a beképzeltséggel, mert teljesen különböző viselkedésmódok.

2015. nov. 7. 10:10
 10/18 A kérdező kommentje:
A saját belső értékeimnek mi köze ahhoz, hogy milyen lányok tetszenek?
2015. nov. 7. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!