Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet valahogy törődni abba, hogy az ember nem elég jó pasi ahhoz, hogy neki tetsző barátnőt találjon?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 28. 20:50
2/11 anonim válasza:
Bele törődni bele lehet, de minek tennéd ha egyszer nem igaz?
3/11 A kérdező kommentje:
Mert sosem kellek egy olyan lánynak sem, aki tetszik.
2014. ápr. 28. 20:52
4/11 anonim válasza:
Majd találsz olyat akinek tetszel, néhány csalódás miatt fel ne add már!
5/11 anonim válasza:
Hosszú az élet, mindig újra lehet próbálkozni.
'Stand up and fight!'
You're in the army now, oh-oo-oh you're in the army now
6/11 anonim válasza:
Nem vagy véletlenül maori?
Ne add fel!
7/11 anonim válasza:
nem lehet de muszály
viszont törekedj arra hogy legyen sok pénzed,mert a legtöbb nőnek csak a pénz számít
ha van pénz akkor megy a nő mint légy a dögre
persze TISZTELET A KIVÉTELNEK!
8/11 anonim válasza:
Bele is de aztán nem, de újra bele. Én 32 vagyok de nem volt még barátnőm, sokaknál próbálkoztam már, de semmi kapcsolatom nem volt. Nem vagyok úgy csúnya, kövér, bamba, bunkó, beképzelt.
9/11 anonim válasza:
A szerencse faktorban még bízhatsz.
10/11 anonim válasza:
32 évesen valakinek még soha nem volt kapcsolata?
Ilyen létezik?
Ez, hogy miért?
Kérdező te hány éves vagy, hogy így feladtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!