Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem keres minden ember egy külsőre és belsőre is hozzá hasonló társat?
sértené is az egód #1 :D
it's a trap :D
én igyekszem magamhoz valót találni és alapfeltétel, hogy ne legyen seggtitán.
Tudom magamról, hogy nem vagyok egy attraktív férfi; nekem pedig fontos, hogy a társam vonzó legyen.
Természetesen megértem, hogy a nőknek szintén fontos a kinézet. Mindazonáltal nem adom fel, valahol biztos van egy olyan lány, aki tetszik és aki a kinézetem ellenére is szívesen lesz velem.
Az #1 voltam.
A külső hasonlóságot nem tartom fontosnak. Szép a széppel, csúnya a csúnyával... Na de mi is a szép, mi a csúnya? Kinek mi... Mindenkinek más jön be. Pl. a csajok többségének bejön a Brad Pitt, én meg sohasem értem mit esznek rajta, engem baromira nem vonz. Viszont ott van pl az gizda nagyfülű sportműsor vezető, az a Szántó Dávid, na ő nekem nagyon bejön, már ha így ismert figurákat nézünk. Pedig milyen füle van már szegénykének?! Hát csúnya, de kit érdekel! :-) Én sem vagyok egy bombanő, de a füleim rendben vannak. És vajon milyen a hozzám hasonló kinézetű ember férfiben? Szerinted mi alapján keressek hasonlót? A hajam színe alapján? Mert az gáz lenne. Az alakom alapján? Hát jó nem vagyok dagadt, és nem is jön be a dagadt, de azért mégis... Másnak meg bejön...
A belsőnél viszont fontos a hasonlóság, mert hosszútávon csak úgy jönnek ki. Ha túl különbözőek, akkor mindkét féltől fontos, hogy izgalmasnak tartsa azt, hogy a másik másmilyen és elfogadja nem csak az elején, hanem mindig...
A különböző értékrend alig működőképes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!