Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem végéig magányos leszek emiatt?
Nem vagyok jóképű, átlagos arcom van, vékony testalkatú vagyok, és 180 cm fölötti. Nem élek érdekes izgalmas életet sem.
Na most ezek ellenére a szép csajok (felsőkategóriás) tetszenek nekem. Igen vannak közte plázacicák is, vannak közte természetesebbek is, de ezek a lányok általában szép arcúak, nőiesen karcsúak, vagy sportosak.
Úgy vettem észre én nem kellek nekik, miért is kellenék, ha kapnak kigyúrt, jóképű, macsókat is.
Emiatt a paradox helyzet miatt sosem lesz nő az életemben?
27/F
1. Nulla önbizalmad van.
2. Add lejjebb az igényeiden.
3. Ha nem változol, akkor maradsz magányos farkas.
El kell döntened, h kiket akarsz:
Plázacicákat- ezekhez pénzügyileg kell felfejlődnöd,és csúszni-mászni, megalázni magad
NŐket- lényegesen egyszerűbb, mert "csak" a személyiségeden kell alakítanod.
Én szépnek vallom magam, bár nem mondanám hogy "felső kategóriás" vagyok. Akinek az esete vagyok, az számára azt a szintet is megütöm. :D Akinek nem, annak lehet hogy bányarém vagyok. :DDD
A plázacica ellentéte vagyok, teljesen természetes, és a barátom más mint te, szóval ha nem változtatsz, mehet a magány számlájára. Izmos, de nem kigyúrt. Küzdősportot űz, egyebek. Számomra jóképű, de fogadjunk hogy egy csomó lány nem így látja!
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!