Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell leszólni valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell leszólni valakit, hogy magasak az elvárásai?

Figyelt kérdés
Mindenki ugyanúgy érzékeli a szépséget. Tehát azért mert tegyük fel én csúnya vagyok, nem fogom szebbnek látni a csúnya embert. Attól mert valaki csúnya, még ugyanúgy joga van akarni a tökéletest, persze az már más téma hogy a valóságban semmi esélye.
2015. dec. 25. 17:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A szépséget igen, de mindenkinek más a vonzó. Én bírom a nagy orrú pasikat, pedig tudom, hogy nem kifejezetten esztétikus.

Egyébként persze akarhat az 150 magas srác is kosaras lenni egy életen át, minden második ember meg lottónyertes, de ha ezért nem próbálkozik más dolgokkal, akkor sosem jön rá, hogy más dolgok is boldoggá tudják tenni.

Aztán, ha egyszer mégiscsak összejön az álom, lehet még boldogabb. Vagy nem.

2015. dec. 25. 17:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz, hogy akit te szépnek tartasz, azt mindenki más is szépnek tartja.

Az én barátnőm pl minden haverom szerint nevetségesen ronda, de szerintem meg gyönyörű.

2015. dec. 25. 18:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem igaz, hogy mindenki ugyanúgy érzékeli a szépséget. De a másik véglet sem, hogy mindenkinek más a szép. Tendenciák vannak: van, aki többeknek tetszik, van, aki kevesebbeknek. Van olyan ember, akinek többféle típus tetszik, van olyan, akinek kevesebb.
2015. dec. 25. 20:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Igazából senkit nem érdekel milyenek az elvárásai a másiknak, ez csak a tipikusan egoista emberek hozzáállása, hogy azt gondolják mindenki őket akarja és ezért az ő elvárásaiknak kell megfelelnie minden embernek. Te bármit elvárhatsz és tőled is elvárhatnak bármit, max pofára esés lesz a vége.
2015. dec. 25. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Általában az emberek igazságosan gondolkodnak.

Ez azt jelenti, hogy mérlegelik elvárásokat támasztó személy által nyújtott szolgáltatásokat, és ha feltűnő aránytalanságot látnak a két oldal közt, akkor biza leszólnak.

2015. dec. 25. 23:05
 6/9 A kérdező kommentje:
A külsőről van szó.
2015. dec. 26. 00:03
 7/9 A kérdező kommentje:
És nem... ez egyáltalán nem igazságos.
2015. dec. 26. 00:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Hatalmasat tévedsz! Ízlések és pofonok! Szerintem Brad Pitt ronda..állítólag a vilàg legszebb férfija, nekem nem tűnt fel..
2015. dec. 26. 00:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem. Mindenkinek másmilyen a szép/jóképű. Én hányni tudok Brad Pitt típusú nyálgépektől, másoknak meg ő az adonisz. De mondhatnám DiCapriot vagy Robert Pattinsont is, vagy George Clooneyt. Egyik se tetszik, és itt most cssk az arcukról beszélek. Bár a testük sem jön be. Szerintem rohadtul nem helyes egyik sem, mégis több ezer nő oda van értük.

Leszólni azt szokták aki tipikus előnytelen külsővel rendelkezik, de többet akar társnak mint amit ő nyújtani tud, ami a külsőt illeti.

Pl ha egy kövér lány kigyúrt kockás hasú férfira vágyik... kb esélytelen a csaj.

Vagy ha alacsony pattanásos képű fiú, szép arcú modellről álmodik. Szintén vajmi kevés az esély egy ilyen kapcsolatra.

Nincs baj azzal, ha valaki tisztában van a csúnyaságával, mégis vannak elvárásai. Csak ilyen esetben, ha nem a nincs ló, jó a szamár is típusú kapcsolatot akar, tisztában kell lennie azzal a lehetőséggel is, hogy nem fog az igényeinek megfelelő párt találni, mert ő sem tud annyit nyújtani, ami a külsejét illeti. Ez persze nem jelenti azt, hogy minden ilyen ember esélytelen. Hisz ha végigmész az utcán látsz embereket, nem csak a szerinted szép embereknek van párja, és akik kevésbé szépek, kizárt, hogy mindegyiknek csak megalkuvó kapcsolata legyen. Az emberek ízlése különböző...

Nekem is előnytelen a külsőm és még kifejezetten csúnya is az arcom, mégsem értem be akárkivel. Felmértem a lehetőségét annak is, hogy nagy eséllyel egyedül maradok, mivel válogattam, és nem keseregtem volna, mert szerintem jobb egyedül, mint olyannal akihez nem tudok vonzódni. Nem kezdtem el azon hisztizni, mint ahogy sokan teszik, hogy nem találnak párt. Erre jön ugye a duma, hogy add le az igényeket:) Nem voltam hajlandó lejjebb adni, de nem is kellett. Találtam olyan párt aki tökéletes számomra. Még arról sem volt szó, hogy 30 éves létemre egyedül voltam, mert nem. Közelebb voltam a 20-hoz, mint a 30-hoz mikor összejött.

Hülyeség leadni az igényeket, és emiatt bárkit is elítélni. Lesz egy olyan ember melletted akivel nem működik a kémia, szóval semmi értelme.

2015. dec. 26. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!