Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen magasak a férfiak elvárásai?
Mind azzal kezdi, hogy nekik elég, ha a lány kedves, őszinte, és el lehet vele beszélgetni, ha meg még főzni is tud, akkor igazi főnyeremény, nem számít a külső.
Aztán amikor meglátják, hogy a lány nem 10/10-es, hiába van babaarca, nagy szeme, szép szája, jó alakja, de hát azért mégsem egy Megan Fox, jön az, hogy ők nem pont erre gondoltak
Miért vár el valaki többet, mint amennyit nyújtani tud?
Szerintem rossz helyen keresgélsz. Nekem sem babaarcom, sem jó alakom nincs, kifejezetten duci lány vagyok, de a barátom így szeret és nem vár el többet, mint amit ő nyújtani tud. Sőt, úgy érzem, én többet kapok a kapcsolattól, mint amennyit én képes vagyok beleadni.
Ja, és itt ismertem meg az oldalon ;)
20/L
Szerintem te nem férfiakról beszélsz, hanem pasikról az alkérdésben. Nekünk, férfiaknak nem elvárásunk egy Megan Fox kinézetű nő. Sőt, sokkal szebb egy kócos kis pulcsis nő, ha mosolyog, és jó a kisugárzása. :)
Én sosem várok el többet, mint amit nyújtani tudok. De tény, sokat nyújtok.
Ekkora f...ságot! Ezt honnan veszed?
Igen, van néhány ilyen férfi, de a nők között is vannak, akik Cristiano Ronaldoról álmodoznak, és Átlag Ábelnek (külsőre átlag) esélyt sem adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!