Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen magasak a férfiak elvárásai?
Mind azzal kezdi, hogy nekik elég, ha a lány kedves, őszinte, és el lehet vele beszélgetni, ha meg még főzni is tud, akkor igazi főnyeremény, nem számít a külső.
Aztán amikor meglátják, hogy a lány nem 10/10-es, hiába van babaarca, nagy szeme, szép szája, jó alakja, de hát azért mégsem egy Megan Fox, jön az, hogy ők nem pont erre gondoltak
Miért vár el valaki többet, mint amennyit nyújtani tud?
Nekem csak az számít, hogy vonzódjak hozzá, ami a külsőtől és belsőtől egyaránt függ, hogy legyen benne valami + ami megfog a testében vagy a kisugárzásában.
Nincsenek ilyen papírforma szerinti elvárásaim egy nővel kapcsolatban sem, mert ha nem vonzódom hozzá, akkor hiába van 100 jó tulajdonsága, akkor sem fogok összejönni vele.
A férfiak vizuális típusok, ha egy nő kinézetre nem az esetük, akkor onnantól tárgytalan a dolog.
YT-on van egy jó videó erről, csináltak egy kísérletet, a lány csinos fotókat feltett magáról egy társkereső oldalra és találkát szervezett 5 fiatalemberrel. Persze hogy egy kicsit trükkösebb legyen a dolog, a randira kisminkelték, pontosabban "megkövérítették" a leányzót és úgy várta a jelölteket. Eljöttek a fiúk, akik meglepődtek, és egyből arra irányult a téma, hogy jéé, nagyon nem úgy nézel ki mint a képen. És az 5 legényből 4 pár perces csevegés után le is lépett ilyen-olyan indokkal.
https://www.youtube.com/watch?v=2alnVIj1Jf8
Csináltak ebből egy "kövér fiú" változatot is, és bár ott is említették a lányok a fiúnak, hogy kicsit máshogy néz ki mint a fotón, de mégsem hagyták ott, hanem jól elbeszélgettek vele.
https://www.youtube.com/watch?v=iUy3_kBme4M
Ha megfigyelitek, a "kövér" lány és a fiú se az a félénk típusként mutatta be magát, hanem magas önbizalmú, jó beszélőkével rendelkező fiatalként, csupán a külsejük volt a hátrányos rajtuk.
Ez általánosságban is így van, akármilyen jófej egy lány, ha nem vonzó kinézetre kerülik a fiúk a társaságát, míg egy nem szép, de jó beszélőkével rendelkező srác tud is csajozni. Kivételek vannak persze, de általánosságban ez a jellemzőbb.
Szerintem inkább a nők elvárásaival vannak a nagyobb problémák. Nekem öt éve nincs barátnőm. Nincs velem különösebb gond, éppen csak az, hogy nem vagyok tipikusan izomagyú selyemfiú. Mindemellett kiválóan tudok szeretni ha hagyják, de nem hagyják. Mégis, eddig még félhülye, agyhalott nőkkel sem tudtam összejönni, pedig lassan mostmár tényleg ilyennel is beérném.
–Drágám, segítenél elvinni a kenyérpirítót, a kávéfőzőt az egyetemi főzőversenyre?
–Már miért segítenék, hiszen aznap meccs lesz a tévében, tudod, tegnap már a söröket is megvettem előre!
–Jól van Drága, végül is pihentesd csak a szép izmaidat a tévé előtt, majd elcipelem egyedül a cuccokat! Nem gond, tényleg!
–Na, ugye milyen jól megértjük egymást?
–Persze Drágám, de tudod jól, hogy pontosan ezért szeretlek!
Hát így, ezt egy hete hallottam a buszon. Úgy látszik a nőknek az olyan pasi tetszik aki buta, bunkó, viszont vannak jól látható, szinte már kipukkadni készülő, szintetikus mérgekkel felfújt izmai (ami három év múlva olyan lesz mint a szakad gatya a parasztgyereken). Akinek normális izomzata van a mai világban, az már egyenesen mehet a kukába. Ja, és a lány nem volt éppenséggel valami sovány alkat, ezt mondta: –Azért jöttem el a kollégiumiból, mert azok ott minden nap ba*nak és ezt már nem bírtam tovább! Hát ba*ki, melyik az a kollégium? Odaköktözök azonnal... :-)
Ámítástechnika! Nekem kövér pasim van és volt is többnyire:)
Mindegy, hogy néz ki a pasi ha csalfa:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!