Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagy része miért olvadozik olyan pasikra, akiknek korábban gyönyörű női voltak? A nőknél ez a mérce?
Bár tudom, hogy egyesek úgy fújnak a logikára, mint macska a vízre, de itt is csak egy egyszerű logikai kapcsolásról van szó:
Adott egy férfi, akinek jobbnál jobb csajai voltak. Mit is árul ez el róla nagy általánosságban? Nyilván a szociális hierarchia tetején áll, máskülönben nem ragadnának rá annyian, ez a státusz pedig nagyon vonzó tud lenni a nők nagy részének. A "Madarat tolláról, embert barátjáról" szólás nagyon is jól jellemzi a témát. A férfi társadalmi helyzete a madár, a tollai pedig a vele lévő atomjó nők. Ha látod a tollakat, akkor már egész jól meg tudod saccolni magát a madarat is. A többi nő is csak a tollakat látja, ebből pedig azt a következtetést vonják le, hogy a madár biztos eszméletlenól jó lehet, máskülönben nem lennének ilyen tollai. Ők is a tollak közé akarnak tartozni, hogy együtt lehessenek a madárral, aki az ő következtetéseik alapján egy nagyon vonzó dolog lehet. Ennyi.
Jöhet a lepontozás! Tudom, hogy úgyse értitek meg ezt a másodikos logikát, mondjuk nekem se esnének ilyen dolgok le, ha a 4 agysejtemből csak 1 dolgozna, a többi meg azt az egyet lassítaná. Ja igen, az kimaradt, hogy egy náci nőgyűlölő vagyok. Nnna, most végeztem.
Ez egy szokásos dolog a nőknél.
Ez az egyik szempont náluk: az a férfi vonzó, akire ragadnak a nők. Evolúciósan alakult így.
Ja, és még egy: a nők kritikusak.
Ez szintén evolúciós dolog, és alaphelyzetben nem baj - de azért elég kellemetlen, ha CSAK azért pontoztok le, mert nem tetszik a válaszom. Pedig igazam van - de ugye a nők többségénél ez nem érv, nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!