Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez, ha nem kettős mérce?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez, ha nem kettős mérce?

Figyelt kérdés

Ha egy férfi panaszkodik amiatt, hogy nem szeretik a nők, akkor megkapja, hogy ne a nőket hibáztassa, mert nem rajtuk áll, hogy ő vonzó-e vagy sem.

Ha egy nő panaszkodik amiatt, hogy nem szeretik a férfiak, akkor megkapja, hogy nincs vele semmi gond, a férfiak hibája, hogy nem veszik észre az ő nyilvánvaló szépségét.

Ezek nem minden esetben történnek meg, de az esetek nagy százalékában ezeket a válaszokat kapják az adott nem panaszkodó képviselői.

2015. dec. 21. 19:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Vannak kettős mércék, de speciel én egy ilyen miatt panaszkodó férfinak és nőnek is ugyanazt mondom, hogy senki nem tehet az érzéseiről, sem egy férfi sem egy nő. Most akkor én kakukktojás vagyok, vagy te mész szembe a tömeggel?
2015. dec. 21. 20:14
 12/15 anonim ***** válasza:
78%

A kettős mércét meg is fordíthatnánk: ha egy férfi több nővel szexelt már tapasztalt és menő. Ha egy nő, akkor ribinek számít. Ha egy férfi hetente sörözik a barátokkal, akkor kiereszti a gőzt férfitársaságban. Ha egy nő, akkor "iszik". Ha egy nő munkát keres, az első kérdés hogy vannak-e gyerekei, ha nem, tervez-e gyereket a közeljövőben. Egy férfinek ezt a kérdést fel sem teszik.

Ha egy nő kihívóan öltözik, akkor biztosan olcsón adja magát, és ő az oka a nemi erőszaknak is akár....

Én még sosem láttam olyat hogy nő ver férfit, bár biztosan van ilyen. Viszont több nővel is találkoztam már akit a párja rendszeresen ver. A férfi fizikai fölényénél fogva is egyértelmű, hogy az erősebb nem bánthatja a gyengét, az ilyen pasi evolúciós selejt. Eltűrni semmit sem kell, egy gyengébbet le lehet állítani, ott lehet hagyni, de hogy a férfiak féljenek a nőktől, azt gondolva hogy egy nő őt megverheti....basszus, ez kemény.

Viszont a kettős mérce oda vissza működik, csak nézőpont kérdése minden. A férfiak számos előnnyel rendelkeznek, csak a nagy picsogásban ezekről elfeledkezek. Aki gyűlöli a nőket vagy fél a nőktől, vagy irigy rájuk és verseng velük az ne számítson sok sikerre.

2015. dec. 22. 11:59
 13/15 anonim ***** válasza:
"de hogy a férfiak féljenek a nőktől, azt gondolva hogy egy nő őt megverheti....basszus, ez kemény. " - Valóban nem ez a gyakoribb, de én a selejten kívül egy másik okot is tudok, ha a nő részéről súlyos pszichés betegség áll fenn, és mondjuk már régóta együtt vannak és csak később jött elő, akkor már az ember nem szívesen hagyja magára a másikat, és felelősséget érez, nehogy hülyeséget csináljon, és ezért eltűri a betegség következményeit. De ez általában nem a fiatal generációnál jelentkezik, inkább nyugdíjhoz közel/után, vagy egy súlyos érzelmi trauma hatására.
2015. dec. 22. 12:11
 14/15 anonim ***** válasza:
64%

"de hogy a férfiak féljenek a nőktől, azt gondolva hogy egy nő őt megverheti....basszus, ez kemény."

Inkább ez a hozzáállás a kemény.

Emiatt az undorító, mocsadék, hányingergerjesztő hozzáállás miatt nem szólnak a férfiak, ha veri őket a feleségük. Mert nem gyakori, de van ilyen. Viszont nem mernek szólni, mert szánalmasnak tartanák őket.

Ha te nőként nem szeretnéd, hogy téged hibáztassanak, mikor te vagy az áldozat (erre utaltál a kihívó öltözködésnél), akkor te milyen jogon hibáztatod a férfit, ha fél a nőtől?

"Aki gyűlöli a nőket vagy fél a nőktől, vagy irigy rájuk és verseng velük az ne számítson sok sikerre."

Igaz.

De mi van azokkal, aki a férfiakat gyűlöli, fél tőlük, vagy irigy rájuk. Rájuk nem igaz véletlenül ugyanez?

2015. dec. 22. 12:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy nem igaz?
2015. dec. 22. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!