Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lassan már minden nőt szexinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan már minden nőt szexinek látok, mert régóta nincs barátnőm. Veletek is volt ilyen?

Figyelt kérdés

Már évek óta nincs barátnőm 22 éves vagyok 17 évesen volt először és utoljára. Másfél évig tartott. Kissé elhagytam magam, 170 centis vagyok 68 kiló és mostanában megfigyeltem, míg régen igen csak válogatósan néztem a csajokat, most minden nőben meglátom a szépet és szexit.

Most öregszem, benőtt a fejem lágya, vagy csak annyira egyedül vagyok hogy bárkivel összejönnék?

2015. dec. 20. 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:
annyira egyedül vagy...
2015. dec. 20. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:
egyedül vagy. Nekem soha nem volt bnőm, de egyre kevesebb nőt találok szexinek és még kevesebb az akivel el tudnék képzelni egy kapcsolatot.
2015. dec. 20. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Minden nap verem, úgyhogy nem. Pedig 3 éve nem volt senkim, az utolsó kapcsolatom pedig 2,5 évig tartott.

A hormonok...

2015. dec. 20. 19:07
 4/4 anonim ***** válasza:
44%
Nem volt és nem is lesz ilyen problémám soha, viszont neked azt tanácsolom, hogy ne vetődj rá minden nőre. Rengeteg nő direkt az olyanokra pályázik, mint te, vagyis a "bárki jó lenne" típusúakra, ugyanis az ilyenek egyszerűen megtörhető és idomítható férfiak, akik bármit megtesznek némi női figyelemért. Csabi nagybátyám is ilyen volt, 4 év magány után összejött egy igazi p*csával, akit csahoskutya módjára ki is szolgál, pontosan amiatt, ahogy te is állsz a dolgokhoz. Csabi egy tipikus "szolga béta", aki boldogan kiszolgálja a nőket, ha azok honorálják őt némi szexel és figyelemmel, az ilyenek gyerekeit és házát viszik el a nők váláskor, az ilyenek mennek az utcára, illetve az ilyenek vágják fel az ereiket, miután ráeszméltek, hogy mit is műveltek egész életükben. Nem akarlak megbántani, de a hozzáállásod alapján te is egy Csabi vagy.
2015. dec. 20. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!