Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A boldogság nem a társ meglété...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A boldogság nem a társ meglétén (nincs régóta barátnőm 31 évesen) alapszik? Anélkül is van teljes élet?

Figyelt kérdés
2015. júl. 27. 17:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez attól függ mennyire igényled a szerelmet. Van, aki jól elvan egyedül. Van, aki nem. Te hogy érzed?
2015. júl. 27. 17:57
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Van teljes élet,csak sz@rabb.
2015. júl. 27. 18:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem azon múlik a boldogság. De jó, ha van, mert azzal teljes élet. Na persze nem mindegy, milyen az a társ és milyen az a kapcsolat. Lehet innen és onnan is nézni. Szerintem egy embernek egyedül is boldogulnia kell az életben és megtalálni a céljait, számításait, akkor könnyebben talál magához illő társat is. 29N
2015. júl. 27. 18:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyénenként változó, én mindenesetre nem érezném teljesnek az életem, ha csak egy másik ember segítségével tudok boldog lenni.
2015. júl. 27. 18:10
 5/11 anonim ***** válasza:

A boldogság szubjektív. Nem lehet sablon szerint ráhúzni, hogy nah ez és ez a boldogság, a többi nem az. Mindenkinek magának kell megtalálnia. Van, akinek nem kell ehhez sem pár, sem gyermek. Mégis boldog és teljes életet él. Van, akinek kell a pár, de gyerek nem. Mégis boldog és teljes életet él. És van, akinek pár is, gyerek is kell, mert csak így kerek egész az élet. Számára. De ez nem jelenti azt, hogy mindenkire igaz lenne....

Ha neked ez így megfelel...ha nem hiányzik semmi...akkor miért is tetted fel ezt a kérdést? Ezt csak te tudhatod! Az, hogy más mit mond....abszolút nincs hatással az életedre. Nem?

2015. júl. 27. 19:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Hála az égnek, a boldogság nem párkapcsolat függvénye. Úgyhogy igenis remekül ellehetsz barátnő nélkül. Én is jól megvagyok :)
2015. júl. 27. 21:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Anélkül nincs teljes élet. Az élet értelmét csak egy barátnő tudja megadni. Barátnő nélkül lassú vegetálás és csendes halál az élet.
2015. júl. 27. 22:06
 8/11 anonim ***** válasza:
57%

Társ nélkül nem lehet meglenni. Önbecsapásban él aki mást mond.

Szeretni és szeretve lenni. Ez a lényeg. Természetesen a kölcsönösségről beszélek.

Lehetnek álmaid-céljaid-hobbijaid-örömeid-bánatod de ha senkit nem érdekel(sz), akkor megbaxta a kutya...

mit ér a lakás, ha a kutya nem nyitja rád az ajtót?

mit ér a verda ha senki nem ül be melléd?

mit ér a bécsi shoppingolás ha egyedül mész-jössz és mindenki lexarja mit hol mennyiért vettél

mit ér a jó fizu ha magadra maradtál?

mit ér az épp' elért célod ha senki nem kiváncsi arra és rád?

mit ér bármi is ha a léted sem érdekel senkit, ha nem tudod megosztani életed csip-csup és nagy dolgait? és itt nem a face-re gondolok.

szingliként tudom, és érzem ezt, és azt is tudom, h sokan önámításban élnek, fájdalomcsillapítás céljából.

2015. júl. 28. 10:01
 9/11 A kérdező kommentje:
De akinek nem jut egy nő sem, mert ronda? Az nem érezheti jól magát egyedül?
2015. júl. 28. 11:35
 10/11 anonim ***** válasza:

előző!

mit nem értesz abból amit írtam?

azt vettem egyébként észre, h az ember 2 dolgot tesz ha a neki nem tetsző igazsággal szembesül:

1 - játssza az értetlent

2 - ámítja-kábítja magát (tagad, hablatyol, hazudik magának)

2015. júl. 28. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!