Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, zavaró, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, zavaró, ha egy lány nem túl divatos?

Figyelt kérdés

Sajnos anyagi okokból mindössze egy szoknyám, egy legginsem és egy nadrágom, illetve pár felsőm meg egy pulcsim van, amit fel tudok venni téli hétköznapokon.

Szóval, ha egy kicsit több pénzem lenne, nyilván szebb lennék.

A nagytöbbségnek leginkább az ilyen nők tetszenek:

[link]

Csak nem mindenki születik ilyen szépnek, és nem mindenki engedhet meg magának ennyit.

Akkor a szürke egereknek kinél van esélyük?

2015. dec. 19. 13:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
Te még mindig jobb helyzetben vagy, mert a mépen látható csajnak egy szál ruhája sincs.
2015. dec. 19. 13:18
 12/18 Kenzo Tenma ***** válasza:
Te most mutattál egy képet aminek nem sok köze van a divathoz, mivel csupán egy arc látszik rajta. A kérdésed többi részében viszont a ruházatról beszéltél.
2015. dec. 19. 13:24
 13/18 anonim ***** válasza:
Nálam előny, ha nem nézel ki úgy, mint egy plázaqrva.
2015. dec. 19. 13:44
 14/18 opened paradise ***** válasza:
Nem tudna zavarni. Mármint úgy,hogy ne kelljen emiatt a lány. Ha vele lennék és látnám,hogy nagyon rosszul megy,akkor vennék pár ruhát,de azt se szekálásból
2015. dec. 19. 14:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem nem zavaró, de ha minden nap ugyanabban a ruhában lenne az feltűnne és kissé furcsa lenne, hogy egész télen ugyanazt hordja. Tényleg akkor mikor mosod ki? Egyébként az hogy valaki "nem divatos" a legtöbb (normális, hetero) férfi nem is tudja mert fingja sincs arról, mi az hogy divatos a nőknél. Legyél olyan amilyennek érzed magad, nem az alapján fognak megítélni, hogy éppen milyen ruha van rajtad, ha meg igen azokkal nem érdemes foglalkozni.
2015. dec. 19. 14:31
 16/18 anonim ***** válasza:

Nagyjából ugyanez a ruhatáram mint a tiéd, annyi különbséggel hogy nekem két pulcsim, és két nadrágom van.

A fiúk észre szoktak venni, tetszeni szoktam nekik.

Most egyébként megtehetem majd hogy ruhatárat cseréljek, de ez sokkal inkább stílusbeli változásról, mint a ruhatáram méretének változásáról fog szólni (sportos, kislányos felsők helyett inkább blúzok, elegánsabb ruhák).

A kisugárzáson sokkal több múlik.

22/L

2015. dec. 19. 17:18
 17/18 anonim ***** válasza:

az a zavaró hacsak a pénz miatt.én úgy öltözöm ami kb 50-100éve volt divat.a nőket viszont zavarja nem is kicsit.

én alapból nem járnék divat menő manókkal.

2015. dec. 19. 19:19
 18/18 Titusztitusz ***** válasza:
Engem sohasem zavar az, ha egy nő nem divatos...Sőt, kifejezetten értékelni szoktam az ilyen dolgot, ugyanis egyrészt ha egy nő a MAI DIVATOT követi, hát akkor igencsak ronda öszképet szokott mutatni, (A mai női divatra én ugyan még szót se szeretek vesztegetni, mivel nem szertetem a trágár szavak használatát, de a mai divattal kapcsolatban nekem sajnos csak meglehetősen trágárhangu véleményem tud lenni...)másrészt viszont nagyon nem kedvelem a "birkamentalitásu" illetőket, akár férfiröl, akár nőröl van szó...Akik NEM AZT NÉZIK, hogy mi áll jól nekik, hanem azt, hogy MI A DIVAT, és aszerint öltöznek...
2015. dec. 19. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!