Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bőrhiba. Mennyire zavaró, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bőrhiba. Mennyire zavaró, és mivel lehet kompenzálni?

Figyelt kérdés

Nos, a helyzet az, hogy sok évnyi ignorancia, információhiány és félrekezelés eredményeként az arcom, a nyakam és a hátam teteje eléggé tele lett pattanásokkal és a hegeivel. Kb: [link] , [link]

Úgy néz ki most már sikerült rájönni a probléma forrására, folyamatban van a kezelése (külső és belső egyaránt), és javulás is látszik, ám lehet már késő, és egy szintnél sose lesz már jobb.

A kérdés az, hogy mennyire legyek elkeseredve, vagy ne, esetleg mégis? :D Melyek azok a külső és belső tulajdonságok, melyekért cserébe el lehet viselni ezt? Néha olvasom, hogy egyesek 1-2 darabtól mekkora hattyúhalálát elő tudnak adni, ekkor érdekes arcot vágok. AZ is tény, hogy ennek ellenére volt már barátnőm, de az idő megy, megyek bele a felnőttkorba és lehet a fiatal szenvedély már nem vakítja el eléggé a másik felet :D

Btw ez nem önsajnáltatós és gyűlölködős kérdés, csak puszta érdeklődés.

#bőrhiba #bárminekeztkulcsszóbaírniamikorakérdésbenisbennevan
2015. dec. 1. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Ne sz arj be ez még nem a világ vége.

Egyébként a fiatalabb lányok sokkal kényesebbek az ilyen dolgokra mint pl egy 30-as hölgy...

Szóval nyugi..

2015. dec. 1. 20:13
 2/10 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Mi az,hogy melyek azok a külső és belső tulajdonsàgok,amikért CSERÈBE el lehet ezt viselni? Ne beszélj ùgy magadròl,mint egy tàrgyròl a bőrhibàid miatt. Most tudom,hogy jönnek a "jajj hazugsâg" meg," vigasztalni akar" meg a hasonlò hülye szövegek,és lepontozàs,de hidd el, tiszta szivemből mondom,hogy ez egy érett,kapcsolatra alkalmas nőt nem fogja frusztràlni. Melletted lesz a gyògyulàsban. Ha nem is sikerül teljesen korrigàlni ettől még szeretni fog.
2015. dec. 1. 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha emellett helyes vagy, sportos stb akkor nem annyira zavaró szerintem. Tetszett már nekem ilyen fiú.

De menj el egy bőrgyógyászhoz tud segíteni rajta.

2015. dec. 1. 20:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha valaki megszeret, akkor ez nem lesz zavaró. És heges arccal is lehet valaki vonzó. pl. Decker A.
2015. dec. 1. 21:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Kenj ra jol fedo alapozot. Amugy a paleolit lisztmentes etrend rendbehozna.

N

2015. dec. 1. 21:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Zsírmentes, vegán diétával teljesen ki fog tisztulni az arcod. Hasonló problémám volt tínédzser koromba. A tükörbe se mertem nézni annyira gennyes, gyulladt volt az arcom és tiszta sebhely.
2015. dec. 1. 21:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Profi bőrgyógyász (nem az esztékás...) ebből fél-egy éven belül sima babapopsit varázsol.
2015. dec. 2. 00:23
 8/10 anonim ***** válasza:
engem ez sose zavart ha amúgy tetszik a pasi
2015. dec. 2. 00:27
 9/10 anonim ***** válasza:
ha nagyon-nagyn durván ilyen a bőröd, az engem pl zavarna. de ha a képeknél kevésbé olyan, akkor nem. voltam már oda pattanásos, ragyás bőrű fiúért, de neki nem kellettem. :D
2015. dec. 2. 00:54
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok biztató választ, remélem tényleg igazatok van, és lesz még javulás és elviselés.

@rrrrrreennnnn

Azért írtam, hgoy cserébe, mert az eddigi mindkét kapcsolatom úgy jött össze, hogy előbb neten, azaz írásban, az intellektusommal "kápráztattam el" (höh) a lányt, és ezután könnyebb volt elfogadnia ezt, tudván, hogy van mélyen belül érték is. Személyes ismerkedés esetén viszont ez az első, amit meglát, így szerintem nem lenne esélyem bizonyítani a személyiséggel. Sose volt még velem olyan, hogy élőben tetszettem meg valakinek :D

2015. dec. 2. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!