Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bőrhiba. Mennyire zavaró, és mivel lehet kompenzálni?
Nos, a helyzet az, hogy sok évnyi ignorancia, információhiány és félrekezelés eredményeként az arcom, a nyakam és a hátam teteje eléggé tele lett pattanásokkal és a hegeivel. Kb: [link] , [link]
Úgy néz ki most már sikerült rájönni a probléma forrására, folyamatban van a kezelése (külső és belső egyaránt), és javulás is látszik, ám lehet már késő, és egy szintnél sose lesz már jobb.
A kérdés az, hogy mennyire legyek elkeseredve, vagy ne, esetleg mégis? :D Melyek azok a külső és belső tulajdonságok, melyekért cserébe el lehet viselni ezt? Néha olvasom, hogy egyesek 1-2 darabtól mekkora hattyúhalálát elő tudnak adni, ekkor érdekes arcot vágok. AZ is tény, hogy ennek ellenére volt már barátnőm, de az idő megy, megyek bele a felnőttkorba és lehet a fiatal szenvedély már nem vakítja el eléggé a másik felet :D
Btw ez nem önsajnáltatós és gyűlölködős kérdés, csak puszta érdeklődés.
Ne sz arj be ez még nem a világ vége.
Egyébként a fiatalabb lányok sokkal kényesebbek az ilyen dolgokra mint pl egy 30-as hölgy...
Szóval nyugi..
Ha emellett helyes vagy, sportos stb akkor nem annyira zavaró szerintem. Tetszett már nekem ilyen fiú.
De menj el egy bőrgyógyászhoz tud segíteni rajta.
Kenj ra jol fedo alapozot. Amugy a paleolit lisztmentes etrend rendbehozna.
N
Köszönöm a sok biztató választ, remélem tényleg igazatok van, és lesz még javulás és elviselés.
@rrrrrreennnnn
Azért írtam, hgoy cserébe, mert az eddigi mindkét kapcsolatom úgy jött össze, hogy előbb neten, azaz írásban, az intellektusommal "kápráztattam el" (höh) a lányt, és ezután könnyebb volt elfogadnia ezt, tudván, hogy van mélyen belül érték is. Személyes ismerkedés esetén viszont ez az első, amit meglát, így szerintem nem lenne esélyem bizonyítani a személyiséggel. Sose volt még velem olyan, hogy élőben tetszettem meg valakinek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!