Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy zavaró, (vagy inkább összezavaró) külsőséget mennyi idő megszokni?
Figyelt kérdés
Adott egy lány, akivel megvan a kémia és a közös téma, de nem tudok vele szemkontaktust tartani. A bal szeme szénfekete, a jobb meg olyan tiszta halvány két, mint a gleccserjég. Hülyén hangzik, de ha a szemébe nézek, egy idő után elárad a szemem, mintha sokat olvastam volna. Állítólag a legtöbb embernél van egy színkombináció, amit az agya nem tűr és én azt hiszem megtaláltam az enyémet. Ezt meg lehet szokni? Elég egyéni probléma, de talán vannak tapasztalatok.2015. dec. 1. 18:32
1/2 anonim válasza:
Ez zavar? Szerintem ez inkább szép, különleges lehet.
Szerintem fura, hogy ez kizáró ok legyen, de ha nem tudod elviselni(?), akkor nincs mit tenni, à Dieu.
2/2 anonim válasza:
Nevetnék, ha kiderülne, hogy egyszerre egy gonosz, kegyetlen és egy végetelnül kedves valaki same time.
Vagyis tralalal elvagytok... és GOES PSYCHO!!! rtatatatatatattat araattat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!