Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Zavaró, ha egy lány csóró?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró, ha egy lány csóró?

Figyelt kérdés

Ha dolgozik, de nem keres valami sokat, így nincsenek márkás ruhài. New Yorker-ben, H&M-ben, Pimkie-ben, Tally Weijl-ben vásárol, és nagyon egyszerü stílusban öltözik, általában szoknya+felsö, szürke, fehér, fekete színekben, ill magassarkú és szövetkabát.

Tehát ápolt, tiszta, de csóró.

2015. nov. 6. 10:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez a része nem zavaró!
2015. nov. 6. 11:00
 2/14 anonim ***** válasza:
59%
Érdekes,ha egy nő csóró,az cuki az embereknek,de ha egy pasi csóró,az szánalmas.
2015. nov. 6. 11:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem érdekel, hogy milyen ruha van rajta, hogy most márkás, vagy noname, teszek rá, csak tiszta legyen. Engem az emberek érdekelnek, nem ami rajtuk van, az emberekkel ismerkedek, nem a ruhákkal.
2015. nov. 6. 11:11
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
nem tudom, az mitől csóró, aki megengedheti magának, hogy ezekben az üzletekben vásároljon. A legtöbben turizzák a ruháikat.
2015. nov. 6. 11:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
hát amit leírtál az nem a csóró kategória, hanem egy átlagos nem-budapesti.
2015. nov. 6. 11:40
 6/14 anonim ***** válasza:
mik számítanak drága női ruhaboltoknak?
2015. nov. 6. 11:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Miben kellene járnia ? Gucciban vagy Pradaban ? Szerintem vannak páran, akik ezekben az üzletekben vásárolnak..Köztük én is bejárok ezekbe is. Pöttyet vagy csak felszínes...
2015. nov. 6. 12:15
 8/14 anonim ***** válasza:
9%

Nincs annál gázabb, mint ha egy nő csóró, számomra ez azt közvetíti, hogy lusta dolgozni.

Pál apostol, a lelki gazdagság vagyonőre

2015. nov. 6. 12:19
 9/14 opened paradise ***** válasza:
49%
Nekem inkább szimpi is. Jobban tudja értékelni a pénzt és a kis (nem az ágyban,ne csapjuk le) dolgokat.
2015. nov. 6. 12:31
 10/14 anonim ***** válasza:
Egy szép fiatal lánynak teljesen irreleváns a ruhája, úgyis mindenki csak levetkőztetni akarja :)
2015. nov. 6. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!