Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró, ha egy lány csóró?
Ha dolgozik, de nem keres valami sokat, így nincsenek márkás ruhài. New Yorker-ben, H&M-ben, Pimkie-ben, Tally Weijl-ben vásárol, és nagyon egyszerü stílusban öltözik, általában szoknya+felsö, szürke, fehér, fekete színekben, ill magassarkú és szövetkabát.
Tehát ápolt, tiszta, de csóró.
Nekem csak magamat kell eltartanom, és nem rossz a fizetésem magyar viszonylatban, de ilyen boltokba max. kiárusításkor megyek, mert nem tudok öt-hat-hétezreket fizetni egyetlen blúzért... Jobban mondva múltkor bementem a Pimkie-be, csak a leárazott cuccokat néztem meg, és ott voltak 5 ezerre leárazott kis pólók... na ilyenkor gondolom, hogy már a leárazottat sem tudom megvenni.
szerintem neked jobb a fizetésed, mint hiszed. Nem tudom, milyen álomvilágban élsz, vagy milyen dúsgazdag barátaid vannak, hogy szerinted ezek csóró ruhadarabok...
Nem zavaró és attól még nem csóró hogy nem márkás ruhákat hord.
De ha ez számít csórónak akkor én is az vagyok. Ahelyett hogy márkás ruhát vennék, beérem Newyorkeres, C&A-s ruhákkal és inkább gyűjtöttem a pénzt hogy legyen autóm meg robogóm.
Ha tudsz ilyen helyeken vásárolni, akkor közel sem vagy csóró.
De egyébként engem nem zavar.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!